A Jóban Rosszban egykori sztárja, Fábián Anita civil munkát keres

Forrás: RedLemon -
Jóban Rosszban Fábián Anita munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészet sokszor bizonytalan szakma, és sok mindenkitől függ: ezt vallja Fábián Anita, aki 8 éven keresztül a Jóban Rosszban című sorozat sztárja volt. Ott azonban már befejezte pályafutását, és, hogy megteremtse anyagi biztonságát, civil munkába kezdett.

Nyolc éven át volt szerves tagja a Jóban Rosszban sorozatnak Fábián Anita, de kiírták a karakterét. Az ilyesmi persze előfordul a sorozatokban, Anita éppen ezért nem tartja biztos kenyérkereseti munkának a színészetet. Attól viszont még imádja, és azon dolgozik, hogy megteremtse anyagi biztonságát amellett, hogy színészkedik is, mert az a lételeme.

Fábián Anita és Keveházy Lili a sorozatban Forrás: RedLemon

A bizonytalanságtól zeng a szakma. Elmúltam negyvenéves, van egy serdülő lányom, szeretném őt tisztességesen felnevelni, megvalósítani az álmait,

mondta a Borsnak

Pintér Tibor nem engedi lányának, hogy apának szólítsa- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170606-pinter-tibor-nem-engedi-lanyanak-hogy-apanak-szolitsa.htmlPintér Tibor az örökifjú Don Juan. Még lánya, Janka barátnői közül is szívesen válogat.... TV + SztárokOrigoAriana Grande koncertjének 7 legmeghatóbb pillanatahttp://www.life.hu/sztarok/20170606-ariana-grande-koncert-manchester.htmlNehéz volt nem sírni Ariana Grande One Love Manchester koncertjén. Gyerekekkel táncoló rendőrök, Katy Perry különleges ruhája, Robbie Williams megható előadása... csak néhány, a legemlékezetesebb pillanatok közül. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsának mennie kell az ATV-ből?http://www.life.hu/sztarok/20170606-csisztu-zsuzsa-musora-veget-er-az-atv-n.htmlLapértesülések szerint Csisztu Zsuzsának véget ért a karrierje az ATV-n. TV + Sztárok--Lajcsi lánya, Galambos Bogi brutális dekoltázst villantott http://www.life.hu/sztarok/20170606-galambos-boglarka-bikiniben.htmlKülönleges képet tett közzé nyilvános közösségi oldalán Galambos Lajos lánya, Bogi.TV + Sztárok--Dianáról vallott Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-dianarol-es-karolyrol-vallott-camilla-hercegne.htmlŐszintén vallott a You magazinnak adott exkluzív interjújában Camilla hercegné férjével, Károly herceggel való egykori viszonyáról. Az apropója Diana hercegnő halálának 20. évfordulója Halálának 20. évfordulója. TV + Sztárok--Így táncol a kamera előtt Schobert Norbi és lánya, Larahttp://www.life.hu/sztarok/20170605-igy-tancol-a-kamera-elott-schobert-norbi-es-lara.htmlSchobert Norbi a lányával? larával együtt benevezett atinik kedvenc musical.ly klipkészítő bajnokságába... És fel is töltötte a Facebookjára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.