Tóth Andi kiválaszthatta, kivel csókolózik a Válótársakban

Forrás: Instagram/Tóth Andi -
csók Válótársak Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Válótársakban egy könnyűvérű lányt formál meg Tóth Andi, ami nagy kihívás számára, de a következő évadban könnyítettek a helyzetén. Kiválaszthatta, kivel akar csókolózni!

Az RTL Klub nagy sikerű Válótársak című sorozatában szerepel Tóth Andi, méghozzá a könnyűvérű Noémit formálja meg. Nem egyszerű számára ez a szerep, hiszen az ő személyisége nagyon távol áll a karakteréjétől.

Tóth Andi kiválaszthatja csókpartnerét Forrás: Instagram/Tóth Andi

Nem szokásom ismeretlenekkel kokettálni, és random férfiakkal csókolózni.

Blikknek

Tóth Andi forró jelenete a Válótársakban: melltartóban, ágyban került közel egy fiúhoz


Picurka rövidnadrág és melltartó: mindössze ezek takarták Tóth Andi testét, miközben egy pettinget próbáltak eljátszani a Válótársak című sorozatban. Az énekesnőnek nem ment könnyen a jelenet forgatása, ugyanis ő ennél sokkal szemérmesebb. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Hajdú Péter barátnője, Eszter a kapcsolatukról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-hajdu-peter-baratnoje-eszter-a-kapcsolatukrol-beszelt.htmlBár Sarka Kata és Hajdú Péter már tavaly nyáron szakított, még nem váltak el hivatalosan: hol egyikük, hol másikuk nem ment el a tárgyalásra. Kata azt állítja, nincs új férfi az életében, Péter azonban már hónapokkal ezelőtt a nyilvánosság elé állt új kedvesével, Eszterrel. A fiatal lány most megszólalt a pár válásával kapcsolatban. TV + Sztárok--A bíróságon borult ki Oszter Sándor lányára, Alexandrára http://www.life.hu/sztarok/20170607-a-birosagon-borult-ki-oszter-sandor-lanyara-alexandrara.htmlOszter Alexandra körülbelül 3 hete jelentette be közösségi oldalán, hogy eljegyezték. Az apja viszont csak ismerősöktől tud a hírről, és kijelentette, nem örül neki. A színész úgy véli, Alexandrát csak kihasználja a párja. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huCsisztu Zsuzsa a Schobert-botrányról és állítólagos kirúgásáról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-csisztu-zsuzsa-a-schobert-botranyrol-es-allitolagos-kirugasarol-posztolt.htmlIsmeretes, hogy Schobert Norbi és Csisztu Zsuzsa összevesztek az ATV műsorának forgatásán. Zsuzsa később a Facebookon kommentálta a történteket, azt írta, nem őt minősíti, hogy egy illető milyen méltatlan és nívótlan eszközökhöz folyamodik, ha nincsenek érvei. A legutóbb pedig arról lehetett olvasni, hogy távoznia kell a csatornától. TV + Sztárok--Műsorvezetőként próbálhatja ki magát Pál Déneshttp://www.life.hu/sztarok/20170606-pal-denes-hamarosan-musort-fog-vezetni.htmlPál Dénes hamarosan egy olyan oldalát mutatja majd meg a közönségnek, amit eddig még soha: műsort fog vezetni a fiatal híresség. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÚjraindul a Celeb vagyok, ments ki innen!http://www.life.hu/sztarok/20170606-ujraindul-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! című nagysikerű műsor hamarosan újra elindul. Néhány szerencsés sztárt ismét száműznek a dzsungelbe, hogy ott mutassa meg, mire képes! TV + SztárokOrigoHatalmas bakit követtek Cristiano Ronaldo fotójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170606-ezt-a-hibat-kovettek-el-cristiano-ronaldo-fotojaval.htmlA Nike dolgozói nem vették figyelembe azt a tényt, hogy a rajongók szeretnek mindennek utána járni. Így pedig hamar kiderült a turpisság, és égés lett belőle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.