Alekosz és a barátnője minibulit rendezett: Videó!

Forrás: TV2 Sajtószoba -
buli alkohol szerelem Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi videók kerültek fel Alekosz közösségi oldalára: mostmár mi is tudjuk, hogy milyen az, mikor a sztár háza táján beindult az élet. 

Alekosz és a kedvese ezen a hétvégén kissé kirúgtak a hámból, hajnalig tartó mulatozásba kezdtek, erről pedig videó is felkerült az egykori villalakó közösségi oldalára. Az érdi férfi a magyar mulatós zene legismertebb slágereire szórakozott, míg a barátnője önfeledten ropta a táncot.

Nem is akárhogy: a szerelmesek megadták a módját az ünneplésnek, hiszen a szőke szépség miniszoknyát és magassarkút is öltött a különleges alkalomra, de Alekosz sem macinaciban ropta hajnalig.

A zenés-táncos mulatság után előkerült a ValóVilág 4-es szériájának egyik kedvenc jelenete is, amit Alekosz nagy szeretettel mutatott meg a kedvesének.

Alekosz kutyáját már évek óta nem látta orvos

Komoly felháborodást keltettek azok a fotók, amelyek Alekosz kutyájáról, Bettiről kerültek napvilágra. A kutyus testében 10 éve növekszik egy daganat, ami ma már 2 kiló körüli súllyal bír, ám a gazdája még egyszer sem vitte orvoshoz az állatot. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.