Katalin hercegné és Erzsébet királynő összevesztek

2017.06.14. 13:06

Katalin hercegné szeret a saját szabályai szerint élni, ami miatt már sokszor összekülönböztek Erzsébettel. Most ismét kitört köztük a vita, méghozzá a gyerekek miatt.

Katalin hercegné és Erzsébet királynő viszonya a kezdetektől tele van viszállyal, és úgy tűnik, hogy ez az ellentét az évek múltával sem enyhült. Katalin hiába tagja már a királyi családnak egy jó ideje, hiába ismer minden előírást, a királynő szeret beleszólni abba, hogyan intézze a dolgait, amit Katalin nem néz jó szemmel. Ő ugyanis szeret lazítani a szigorú szabályokon, és gyakran a saját feje után megy, amivel alaposan felbőszíti Erzsébetet.

Katalin és Erzsébet a gyerekek nevelésén veszekednekForrás: AFP/Phil Noble

Ezúttal György herceg és Sarolta nevelése miatt csaptak össze, ugyanis Katalin úgy gondolja, fontos, hogy a két gyermeke boldog és egészséges legyen, és mindenekfelett normális. Ő és Vilmos nagyon különböző nevelést kaptak. Míg a herceg élete tele volt szabályokkal és nyilvános megjelenésekkel, Katalinnak egy felszabadult gyermekkor jutott. Ő ezt szeretné megadni a saját gyermekeinek is, a királynő viszont nem ért egyet -írja a Celeb DIrty Laundry. A hercegné szerint semmi baj nincs azzal, hogy a gyermekei otthon meséket néznek, de Erzsébetet kiveri a víz attól, hogy Sarolta és György otthon szaladgálnak, és esetleg a sárban játszanak. Pedig úgy tűnik, Katalin ebből nem enged, sőt saját szabályokat akar lefektetni, valamint azt is szeretné, ha gyermekei több időt töltenének az ő szüleivel!

Katalin hercegnéErzsébet királynévita