Fenyő Iván 38 éves lett: boldog születésnapot!

Fotó: Bielik István/Origo -
Fenyő Iván születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Iván a színpadon kezdte a karrierjét, mégis a filmes szerepekben aratott nagy sikert. A lelki békéjét azonban sokáig nem találta, időbe került, mire összhangba került önmagával. 38 éves korára már ez is sikerült.

Fenyő Iván a színjátszással Földesi Margit stúdiójában került közelebbi kapcsolatba, ezután az Új Színház Stúdiójában tanult és játszott. 2003-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd a budapesti Katona Jóózsef Színházhoz igazolt. Rengeteget játszott színpadon, de valahogy mégis a filmek hozták meg számára az igazi sikert, és ismertséget.

Fenyő Iván 38 éves lett Fotó: Bielik István/Origo

Fenyő Iván játszott a többi között a Szabadság, szerelemben, az S.O.S szerelemben, a 9 és fél randiban, valamint a Made in Hungariában is. Ezek a filmek igazi ismertséget hoztak a számára, egy időben ezt ki is használta a ma 38 éves színész, de ma már nem kerül minden rámosolygó nő az ágyába. Elindult a spirituális útján, és sikerült megtalálnia a harmóniát önmagában és a világgal. Most már nagyon megválogatja, hogy kinek adja az energiáját.

53 éves lett a Courtney Cox: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170615-53-eves-lett-a-courtney-cox.htmlCourtney Coxot a Jóbarátok című sosorzatból ismerhetik főként az emberek, de karrierjét igazából egy videoklipnek köszönheti. Ha ott nem táncikált volna, akkor sosem ismertük volna meg Monica Gellerként. TV + Sztárok--Sarka Kata reagált Hajdú Péter és barátnője, Eszter válságárahttp://www.life.hu/sztarok/20170615-sarka-kata-reagalt-hajdu-peter-es-baratnoje-valsagara.htmlÁllítólag Hajdú Péter és barátnője, Eszter kapcsolata állítólag már nem olyan idilli, mint amilyen egykor volt, Sarka Katának is megvan erről a véleménye. TV + Sztárok--Tóth Vera nagyon dögösen rázzahttp://www.life.hu/sztarok/20170615-toth-vera-razza-a-popsijat.htmlTóth Vera popsirázós videóval örvendeztette meg a rajongóit az Instagramon.TV + Sztárok--Folytatódik Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye: kilakoltathatják a műsorvezetőthttp://www.life.hu/sztarok/20170615-folytatodik-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-ugye.htmlPécsi Ildikó és Pártos Csilla vitája már évek óta tart, mostanáig nem sikerült pontot tenni az ügy végére. Ha a lakáskiürítési perben a bíróság ismét Pécsi Ildikónak ad igazat, akkor Pártos Csillának és fiának el kell hagyniuk otthonukat. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSztárok, akik a gazdagság ellenére is nagyon fukarok http://www.life.hu/sztarok/20170614-sztarok-akik-borzalmasan-fukarok.htmlA legnagyobb sztárokról azt gondolnánk, hogy ennyi vagyonnal a zsebükben nem jellemző rájuk a fukarkodás. Pedig de! TV + Sztárok--Reneé Zellweger folytatná a Bridget Jonesthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-a-bridget-jones-sztarja-nem-akarja-abbahagyni.htmlReneé Zellweger imádja Bridget Jones karakterét, olyannyira, hogy akár leforgatná a negyedik részt is... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.