Folytatódik Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye: kilakoltathatják a műsorvezetőt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó és Pártos Csilla vitája már évek óta tart, mostanáig nem sikerült pontot tenni az ügy végére. Ha a lakáskiürítési perben a bíróság ismét Pécsi Ildikónak ad igazat, akkor Pártos Csillának és fiának el kell hagyniuk otthonukat.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó egykor nagyon jó kapcsolatot ápoltak. Ám amikor Pártos Csillának és férjének kapcsolata megromlott, már az anyóssal sem volt olyan felhőtlen a viszony. Több éve tart már köztük a harc, eddig csak Pártos Csilla és férje válását sikerült lezárni, de rengeteg folyó ügyük van még. A lakáskiürítési perben márelsőfokon döntött egyszer a bíróság, méghozzá Pécsi Ildikó javára, ha másodfokon is így döntenek, akkor

Pártos Csillának és fiának el kell hagyniuk az ingatlant.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó vitája tovább folytatódik Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

A budai családi házat Pécsi Ildikó fia ajándékozta az anyjának, a művésznő pedig szeretné eladni a házat. Pártos Csilla és ügyvédje persze mindent megtesznek, hogy ne kelljen kiköltözniük az ingatlanból.

Itt tüzetesebben szemügyre veszi a bíróság azt is: a színésznő fia hogy ajándékozhatta el édesanyjának a Cseppkő utcai ingatlant.

Ripostnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.