plasztikrém Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britnes Spears élete tündérmesének indult, ám néhány évvel ezelőtt idegösszeomlásától és kiborulásaitól volt hangos a világsajtó. Azóta újra magára talált, ám már távolról sem hasonlít arra a bájos énekesnőre, aki a Hit me baby one more time című számot énekelte.

Csodálatos karrier, hatalmas szerelmek és millió rajongó: így indult Britney Spears karrierje, ami egészen addig a csúcson is volt, amíg nem ment tönkre a házassága. Az énekesnő nem tudta feldolgozni, hogy egykori férje és két gyerekének apja megcsalta őt. Britney gyógyszerekhez és alkoholhoz nyúlt, majd idegösszeomlást kapott. Olyannyira súlyos volt a helyzet, hogy még gyerekei felügyeleti jogát is megvonták tőle. Biztosan sokan emlékeznek arra is, amikor a világsztár saját haját borotválta kopaszra...

My lovies

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Hosszú évek teltek el azóta. A szőke sztármami újra visszatalált a színpadhoz, folyamatosan turnézik, gyerekeit is ő neveli, mondhati minden a helyére került, egy valamit kivéve: A harmincas évei közepén járó

Spears sajnos már csak árnyéka önmagának.

A sok plasztikai beavatkozás őt is elcsúfította, mint Meg Ryant vagy éppen Priscilla Presleyt.

Instagram fotóit nézegetve inkább hasonlít a szőke díva Donald kacsához... nem kellett volna ez a durva szájfeltöltés, kedves Britney!

Throwback to Japan!!!!! Absolutely loving everything about this tour! So incredible!! Can't wait for Bangkok ✨

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

El akarják venni a gyerekeket Britney Spearstől

Britney Spearsnek a volt háttértáncosától, Kevin Federline-tól született két fia, akiket az apjuk csak ritkán lát. Ezen viszont szeretne változtatni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.