Jessica Biel smink nélkül, pattanásosan is vállalja arcát- Fotó!

Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Timberlake csodálatos felesége, Jessica Biel hihetetlenül természetes - ezért szeretik őt annyira követői. Ezúttal egy igen rendhagyó fotót osztott meg.

A Hetedik mennyország egykori gyerekszínésze immáron édesanya, aki bizony, saját bevallása szerint is 0-24 órás szolgálatban áll gyereke mellett, valamint színésznőként is dolgozik. Nem is csoda, ha ő is elájul néha a fáradtságtól. Pont egy ilyen állapotában kapta lencsevégre egy közeli ismerőse, lehet, hogy éppen a férje, Justin Timberlake volt a paparazzi?. Az anyósülésen ülve, nyitott szájjal aludt a sztár, akinek ezáltal megismerhetjük smink nélküli, olykor pattanásos arcát is.

Így is gyönyörű a sztármami.

Ilyen nagyot nőtt Jessica Biel és Justin Timberlake kisfia - Fotó!

A napokban lencsevégre kapták a híres színésznőt, Jessica Bielt és kisfiát Los Angelesben. Elképesztő, hogy a kis Silas milyen gyorsan cseperedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.