Talán mégis létrejön Berkiék álomesküvője? Videó!

Forrás: Instagram/aberki -
esküvő Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kétszer is meghiúsult Berkiék esküvője, mindkét alkalommal Pamela dobta be törölközőt. Ezúttal elhittük, hogy tényleg egybekelnek, ám a közösségi oldalaikon közzétett poszt szerint ismét lefújták a lagzit. Vagy mégsem? 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, az egész ország feszült figyelemmel várta július 1-ét, hiszen a tervezet szerint akkor került volna megrendezésre Pamela és Krisztián esküvője. Végig kísérhettük az előkészületek minden részletét, ezért ezúttal mindannyian elhittük, hogy végre révbe érnek a szerelmesek.

Mégis megtartják Berkiék az esküvőt? Lehetetlen követni a sztárokat Forrás: Instagram/aberki

Ám nemrég egy váratlan poszt került ki Pamela közösségi oldalára, melyből kiderült, hogy most is halasztásra kerül a menyegző. Indoklásról nem esett szó, mindössze a nyilvánosság megértését kérték illetve azt, hogy ne érdeklődjön senki a döntésükkel kapcsolatban.

Ám néhány friss információ szerint a szerelmesek még mindig nem mondták le az esküvői helyszín időpontfoglalását, vagyis az is lehet, hogy a nyilvános félrevezetés mindössze figyelemfelkeltés volt, semmi más.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.