Beyonce ikrei még mindig kórházban vannak

ikrek Beyonce
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó pár napja érkezett a hír, hogy a csodálatos hangú énekesnő, Beyonce életet adott ikerbabáinak. Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, állítják, egy kisfiút és egy kislányt hozott világra a sztármami, akik még mindig kórházban vannak...

Bár hivatalosan még nem erősítették meg a picit érkezését, a nagyszülők már twitter posztban tudatták a világgal az örömhírt. Beyonce édesapja így üdvözölte unokáit:

"Boldog születésnapot az ikreknek, szeretettel nagypapa!"

A picik állítólag sárgaság miatt vannak még mindig megfigyelés alatt, egy speciális fénnyel próbálják elérni, hogy kiürüljön a bilurbin a szervezetükből.

A Daily Mail informáició szerint nem csak a babák, de a szülők sem hagyták még el a kórházat a szülés óta.

Beyonce és Clooney is klubtagok lettek! - Sztárok, akik ikreket nevelnek

Idén két híresség is ikrekkel örvendeztette meg a kíváncsi közönséget. Az első pár George Clooney és Amal volt, a második pedig Beyonce és Jay-Z. Ezzel pedig egy csapásra egy exkluzív társaság tagjaivá váltak; az ikres szülékévé. Sorra vesszük a leghíresebb hollywoodi sztárgyerekeket, akik sosem ismerhették meg az egykék világát.
Puskás Peti így képzeli a lánykérést- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-puskas-peti-a-lanykeresrol-video.htmlPuskás Peti és kedvese, Angéla hosszú évek óta egy párt alkotnak. Kapcsolatuk kiállta az idők próbáját, így az X- Faktor mentora lassan elérkezettnek látja az időt a házassághoz. TV + Sztárok--A Rosalinda sztárja, Thalia Sodi fölött nem múlik az idő- Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170624-a-rosalinda-sztarja-folott-nem-mulik-az-ido-foto.htmlKi ne ismerné a hajában rózsával pózoló szegény virágos lány és a tökéletes testű, gazdag orvos szerelmének történetét... A Rosalindát megformáló színésznő szépségére a mai napig emlékeznek a szappanoperát kedvelők. Ám Thalia Sodin nem fog az idő.... TV + Sztárok--Kelemen Anna szakított- így vigasztalódikhttp://www.life.hu/sztarok/20170624-kelemen-anna-szakitott-viasztalodik.htmlKelemen Anna az utóbbi időben elhagyta az általa annyira szeretett fővárost, és vidékre költözött szerelme kedvéért, sőt annak két lányát is nevelgette. Mindez mára a múlté, vége a románcnak. TV + SztárokOrigoKelemen Anna szakított- így vigasztalódikhttp://www.life.hu/sztarok/20170624-kelemen-anna-szakitott-viasztalodik.htmlKelemen Anna az utóbbi időben elhagyta az általa annyira szeretett fővárost, és vidékre költözött szerelme kedvéért, sőt annak két lányát is nevelgette. Mindez mára a múlté, vége a románcnak. TV + SztárokOrigoJessica Biel smink nélkül, pattanásosan is vállalja arcát- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170623-jessica-biel-vallalja-pattanasos-arcat-foto.htmlJustin Timberlake csodálatos felesége, Jessica Biel hihetetlenül természetes - ezért szeretik őt annyira követői. Ezúttal egy igen rendhagyó fotót osztott meg. TV + SztárokOrigoAmber Rose megmutatta melleit- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170623-amber-rose-mellei-ujra-fokuszban-video.htmlAmber Rose arról híres, hogy folyamatosan mutogatja magát. Ezúttal sem tett másképp... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.