esküvői ruha Cinthya Dictator Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator egy csodálatos fotózáson vett részt, melynek köszönhetően egy régi álma teljesült: esküvői ruhákat próbálhatott. 

Nem mindennapi eseményen van túl Cinthya Dictator. A fiatal művész egy fotózás keretein belül esküvői ruhákat próbálhatott, ettől pedig egy igazi királylánynak érezte magát. Cinthya elárulta, hogy klasszikus esküvői ruhát még soha nem viselt, ezért számára különleges volt a fotózás.

Cinthyre jellemzőek az extravangáns ötletek, hiszen önmaga hányásából is képes volt művészetet faragni, de az esküvőjét mégis visszafogott stílusban képzeli el:

"Annak ellenére, hogy nagyon élvezem ezt a nagy habos babos, csodálatos, hercegnős ruhát, ennek ellenére én még mindig valami egyszerűt szeretnék az esküvőmön" - mondta a fotós, aki vágyik rá, hogy az életben egyszer kimondhassa a boldogító igent.

Cinthya Dictator kipróbálta, hogy milyen érzés menyasszonynak lenni Forrás: facebook.com/cinthyadictator.art

Állítólag a kedvese, Varga Viktor már tervezi, hogy megkérje a lány kezét, hiszen miután az első leánykérést követően szakítottak, így az eljegyzésük is felbomlott. Az énekes azonban úgy tűnik nagyon komolyan veszi a dolgot, hiszen már a saját esküvői dalukat is megírta.

"Én feleségül fogom venni. Utazni azt nagyon szeret, ezért az egy jó ötlet, utazás közben megkérni a kezét" - mondta Viktor.

Cinthya Dictator és Varga Viktor szerelme elárasztja az Instagramot

Cinthya Dictator január elsején tette közzé közösségi oldalán, hogy Viktorral újra egy párt alkotnak. Azóta pedig folyamatosan posztolnak: Fotók!
Különös sztori terjed Diana hercegnő sírhelyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170602-diana-hercegno-halala-sirhelye.htmlIdén 20 éve, hogy Vilmos és Harry herceg anyja, Diana hercegné egy szörnyű baleset következtében elhunyt. Diana végső nyughelye Londontól több mint 100 kilométerre, a Spencer család northamptoni Althorp birtokán, egy kicsiny tó közepén lévő szigeten van. Csakhogy egy közeli falucska lakói arról beszélnek, hogy 20 évvel ezelőtt, egyik nap hajnalban mozgolódás volt a templomukban... TV + Sztárok--Gáspár Győző méregdrága kocsival pózolt: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170703-ujabb-luxusautoval-pozolt-gaspar-gyozo.htmlGáspár Győző továbbra is húzogatja az oroszlán bajszát, ezúttal egy luxus BMW-vel borzolta a kedélyeket. TV + Sztárok--Messi anyukája az esküvőn ugyanolyan fehér ruhában volt, mint a menyasszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20170703-lionel-messi-anyukaja-feher-ruhaban-jelent-meg-azeskuvon.htmlEgy napra sem tudta félretenni Messi és feleségének családja az ellenségeskedést: külön emeleten kellett lakniuk, hogy ne legyen baj, de a focista anyjának még így is sikerült alakítania... TV + Sztárok--Elhunyt édesapjával beszélgetett Aradszky Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20170703-aradszky-laszlo-tartja-a-kapcsolatot-elhunyt-apjaval.htmlNem mindennapi titkot vallott be a 81 éves énekes: tartja a kapcsolatot az elhunyt édesapjával. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huNagy Ervin Brad Pittnek érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170703-brad-pittnek-erzi-magat-nagy-ervin.htmlNagy Ervin a Kincsem című film sikereiben fürdőzik - bár még tavasszal mutatták be a mozikban a nagysikerű produkciót, a sztárt azóta is ostromolják a rajongók.TV + Sztárok--Gesztesi Károly bevallotta, hogy ő egy oligarchahttp://www.life.hu/sztarok/20170703-gesztesi-karoly-egy-oligarcha.htmlGesztesi Károly úgy él, mint a kiskirályok. Nem kell dolgoznia ahhoz, hogy pénzt keressen, hiszen titokzatos vállalkozásaiból csak úgy dől a lóvé! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.