Egyesült Államok Amerika Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zöldkártyás amerikai lett Gombos Edina és családja, akik elárulták, hogy mikor jönnek haza legközelebb.

Gombos Edina és családja két évvel ezelőtt, a legnagyobb titokban költözött Amerikába. Már egyre biztosabb, hogy a család végleg az Egyesült Államokban kezd új életet. Edina ugyanis azt tudatta: végre megszerezték az úgynevezett zöldkártyát, vagyis állandó tartózkodás engedélyt kaptak, ami már majdnem egyenlő az állampolgársággal. Kiderült az is, hogy hamaros egy magyarországi nyaralást terveznek - írja a Bors.

Meglett Gombos Edina – Közösségi oldalán üzent Forrás: TV2

Gombos Edina formás kebleket villantott Floridában: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160515-gombos-edina-musorvezeto-formas-kebleket-villantott-floridaban.htmlGombos Edina bikiniben kíván boldog ünnepethttp://www.life.hu/sztarok/20160327-gombos-edina-bikiniben-kivan-boldog-unnepet.htmlLuxuskörülmények között ünnepelte házassági évfordulóját Gombos Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20151222-gombos-edina-a-tv2-egykori-musorvezetoje-pazar-helyen-unnepelte-tizenegyedik-hazassagi-evfordulojat.htmlGombos Edina és Várkonyi Andrea Miamiban futottak összehttp://www.life.hu/sztarok/20151203-gombos-edina-es-varkonyi-andrea-talalkoztak-miamiaban.htmlÍgy élvezi Gombos Edina a forró telet Amerikában http://www.life.hu/sztarok/20151202-gombos-edina-a-tv2-egykori-musorvezetoje-elvezi-a-forro-telet-amerikaban.htmlKiderült, miért tűnt el Gombos Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20151016-gombos-edina-musorvezeto-ezert-tunt-el-a-nyilvanossag-elol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.