Liptai Claudia elárulta, mitől van ilyen remek formában

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
kinézet Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia és Pataki Ádám csak úgy ragyognak a boldogságtól, a műsorvezető pedig jobb formában van, mint valaha. Clau elárulta, mitől ilyen bombázó, és azt is, mit kap minden nap a szerelmétől.

Liptai Claudia és Pataki Ádám kapcsolata nem indult könnyen, hiszen a cukrász a feleségét hagyta ott a műsorvezetőért. Látva azonban boldogságukat, a közvélemény is megbékélt a kapcsolatukkal, nem mintha Claudiáéknak szüksége volna bárki áldására.

Liptai Claudia és Pataki Ádám nagyon boldogok Forrás: Instagram/Liptai Claudia

"Sokszor kérdezik, hogy a negyvenes nők, miért tartják jobban magukat, mint a harmincasok. Az ok egyszerű: mert sokkal tudatosabbak. Én is egyre jobban érzem magam a bőrömben és úgy hiszem, hogy ez a belső harmónia tudja igazán megszépíteni az embert. Végre tökéletesen kiegyensúlyozott az életem, nagyon boldog vagyok" - mondta Claudia a hot! Magazinnak, és azt is elárulta, mit szokott minden nap kérni a párjától.

Ádám fantasztikus desszerteket tud készíteni, ám én mást kérek tőle mégpedig mindennap:

Liptai Claudia és Pataki Ádám az oltárnál

Liptai Claudia, aki a minap egy olyan miniruhában szexizett, ami igencsak megosztotta közösségi oldalának követőit, legutóbb egy templomból jelentkezett be. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.