Puzsér Róbert nekiment Tóth Gabinak

Forrás: YouTube/Puzsér Róbert -
Tóth Gabi Puzsér Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert véleménycikkében esett neki az énekesnőnek. Egyelőre nem világos, Tóth Gabi mivel érdemelte ezt ki...

Puzsér a Magyar Nemzetben megjelent írásában valósággal ízekre szedi Tóth Gabit. A szerző szerint Gabi alaposan megtanulta, hogy "a gátlástalansággal csak akkor van baj, ha némi gátlással párosul." A sztárt "a Való Világ főcímdaláról és ordenáré tetkóiról hírhedtté vált énekesnőnek" titulálja, aki azzal a korábbi kijelentésével húzta ki a gyufát Puzsérnál, miszerint „gyógyítónak jött a Földre" - idézi a kritikust a Blikk.

Tóth Gabi Fotó: Zsolyomi Norbert/Instagram/Tóth Gabi

A szerző véleménye szerint, aki nem mellesleg a múlt héten leborotválta a haját és a szemöldökét, ugyanakkor "valójában azért jött a Földre, hogy

A kísérlet keretében Tóth Gabinak két hitvány stúdióalbummal a háta mögött volt pofája beülni mentornak, zsűrinek és zenei megmondónak egy egész ország nappalijába."

Puzsér Róbert kopasz lett Forrás: YouTube/Puzsér Róbert

A cikk szerint "Tóth Gabinak minden nyilvánosan töltött percében trendet kell diktálnia a Krisztus utáni huszonegyedik, huszonkettedik és huszonharmadik század földi prostituáltjainak, miközben félig kilógó mű...kkel üvölti a mikrofonba, hogy ő ugyanaz az egyszerű, vidéki lány."

"Rendszerint az érvelés e pontján kapom visszakézből a pofámba, hogy egy megkeseredett, negatív ember vagyok. Amint a szemetet szemétnek hívom, kapásból azzal provokálnak, hogy nekem semmi se jó. Ennek az ostobaságnak a cáfolatául álljon itt huszonöt, T betűvel kezdődő név, amelyek viselőit főhajtva elismerem: Caius Cornelius Tacitus, Tamás Gáspár Miklós, Tamási Áron, Quentin Tarantino, Andrej Arszenyevics Tarkovszkij, Torquato Tasso, Teller Ede, Charlize Theron, Nikola Tesla, Dylan Thomas, Kristin Scott Thomas, Uma Thurman, Thuróczy Szabolcs, Hunter S. Thompson, Tanita Tikaram, Alexis de Tocqueville, Ugo Tognazzi, Lev Nyikolajevics Tolsztoj, Tompa Mihály, Tóth Árpád, Törőcsik Mari, Spencer Tracy, Francois Truffaut, John Turturro, Mark Twain" - írja.

Puzsér Róbert önsebzés miatt borotválta le a haját és a szemöldökéthttp://www.life.hu/sztarok/20170701-puzser-robert-leborotvalta-a-hajat-es-a-szemoldoket.htmlA kritikus az utóbbi időben hosszú copffal, esetenként pedig borostásan vezette a műsorát, ezért is annyira meglepő, hogy jelenleg kopasz, és nem csak az arcszőrzete, de a szemöldöke is eltűnt. TV + Sztárok--Puzsér Róbert és Sipos Tamás csúnyán egymásnak estek http://www.life.hu/sztarok/20170526-szocsataba-kezdett-puzser-robert-es-sipos-tamas.htmlPuzsér Róbert durva beszólásokat kapott Majka egyik Facebook-posztja alatt. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai vették a szájukra a hírességet. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert 40 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170408-puzser-robert-40-kilot-fogyott-es-pszichoterapiara-jar.htmlKüldetéstudatáról, szorongásáról és fogyásáról beszélt D. Tóth Krisztának Puzsér Róbert. Ez Zsír!OrigoPuzsér Róbert lelki fogyatékosnak nevezte Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/sztarok/20170310-puzser-robert-porig-alazta-sebestyen-balazst.htmlPuzsér nem nagyon válogatott, egy levegővel minden problémáját elsorolta Sebestyén Balázzsal kapcsolatban, aki már reagált is a kritikus véleményére. TV + SztárokOrigoHajdú Péter és Puzsér Róbert a Facebookon dicsérik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20170308-hajdu-peter-es-puzser-robert-facebookon-dicserik-egymast.htmlHa barátok nem is lesznek, de egyszer lehet, hogy elássa a csatabárdot Puzsér Róbert és Hajdú Péter. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huPuzsér Róbert is beszólt Geszti Péternekhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-puzser-robert-is-elmondta-a-velemenyet-geszti-peterrol.htmlGeszti Péter nagyon kiakasztotta Puzsér Róbertet, pedig biztosan nem állt szándékában. Az énekes az öltözékével verte ki a biztosítékot - a többi között -, Puzsér pedig nem tudta ezt szó nélkül hagyni. "Mi ez a cipő?! Mit mond el ezzel magáról azon kívül, hogy nincs benne se ízlés, se önreflexió..." TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.