Bikiniben szexizik Rubint Réka unokahúga, Rubint Rella

Rubint Réka Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem csak Rubint Ráka örökölt jó géneket. 19 éves unokahúga, Rella például szintén nagyon dögös.

Rubint Réka korábban azt nyilatkozta, hogy "Rellának én vagyok a mentsvára". A fitneszkirálynő akkor a testvéri szeretetről vallott, és elárulta, miért olyan fontos számára az unokahúga. A fitnesslady három gyermeke mellett ugyanis bátyja lányának, Rellának a sorsát is a szívén viseli, és már olyan hírek is felreppentek, hogya fiatal lány lehet az új fitneszkirálynő, aki átveszi Rékától a stafétabotot - írtuk korábbi cikkünkben.

Az biztos, hogy érdemes odafigyelni Rellára is, hiszen nagyon csinos, és nagynénjéhez hasonlóan tökéletes teste van:

Csirip #sunshine #summer #alakreformtábor #alakreform #flamingo #vegrenekemisvanilyenkepem

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés,

☀️ #tezenisbikini #alakreformtábor #sunshine

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés,

☕️ #icecoffeetime #avalonpark #alakreformtábor #tezenisbikini #fitnessgirl #hungariangirl #poolbaby #poolpartytime

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés,

☀️ @tezenisofficial #balatonfured #nekemariviéra #sunshine #sunglasses #summermood #bikinibody #tezenisgirl

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés,

Két kisbabával pózolt Hosszú Katinka: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170709-hosszu-katinka-ket-kisbabaval-fotozkodott.htmlNem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalára Hosszú Katinka. Ilyenben még biztosan nem volt korábban része. TV + SztárokDévényi Tibi bácsi már elkészült a végrendeletével http://www.life.hu/sztarok/20170709-elkeszult-a-vegrendeletevel-devenyi-tibi-bacsi.htmlA 70 éves lemezlovas túlesett a végrendelkezésen, és azt is elárulta, hogy miért pont most készítette el. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoGyönyörű nő lett Paul Walker lánya, Meadow: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170709-csodas-fiatal-no-lett-meadow-walkerbol.htmlPaul Walker lánya csodás fiatal nővé serdült, bizonyára a híres édesapja is büszke lenne rá... TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsát pozitívum érte, mióta felrúgta a régi életéthttp://www.life.hu/sztarok/20170709-demcsak-zsuzsanak-jot-tett-a-valtozasok-sorozata.htmlDemcsák Zsuzsa őszintén mesélt jelenlegi életéről, a jövőbeli terveiről is, de a szerelmi száláról továbbra sem beszél. TV + Sztárok--Hajdú Péter az élet császára: Így ment a Balaton Soundrahttp://www.life.hu/sztarok/20170709-hajdu-peter-az-elet-csaszara.htmlMiközben Hajdú Péter (ex)neje, Sarka Kata szombaton az M7-esen vesztegelt a dugóban, addig a tévés már egy hatalmas hajón élvezte az életet. TV + Sztárok--Állítják: 3 milliót kap Stohl András, pedig alig hallgatják a műsoráthttp://www.life.hu/sztarok/20170709-stohl-andras-allitolag-3-milliot-kap.htmlA Class FM háza tájáról mostanában leginkább a Sebestyén Balázzsal való pereskedésről szóltak a hírek, most azonban újabb érdekességek láttak napvilágot. Mint ismeretes, Balázsék távozása óta Janklovics Péter, Pataki Zita és Stohl András viszik a Morning Show-t, most pedig az is kiderült, mennyiért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.