Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos, vagyis Lagzi Lajcsi és családja, néhány csodás napot töltött Thaiföldön. Ám itthon a reptéren, kellemeleten meglepetésben volt részünk - írja a Blikk. 

"Ferihegyre érve a zöld folyosón haladtunk keresztül, hiszen semmit nem hoztunk haza, ami miatt a vámosok eljárására lett volna szükség. A legnagyobb meglepetésemre így is elém állt egy őrnagy, és mondta, hogy tételes vámvizsgálatot tart" – mondta Lagzi Lajcsi a lapnak. A zenész arról számolt be, hogy átvilágították a bőröndjét, és megkérdezték, hogy mi van benne. "Mondtam, hogy egy 5000 forint értékű óra. Természetesen semmi számukra érdekeset nem találtak, már az elején mondtam, felesleges kutakodniuk....Kérték, mutassam meg az adószámomat. Ki visz magával ilyesmit egy nyaralásra? Előkerítettem."

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos Forrás: TV2

Lajcsi állítja: Külön figyelték őt a vámosok. "A hatóság érzékeltetni akarta, bárhol vagyok, bármit csinálok, szükség esetén elkapnak és sarokba szorítanak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.