2 év után szakított Kárpáti Rebeka és a szerelme

szerelem Kárpáti Rebeka szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal színésznő kapcsolata komolynak bizonyult, mindenki azt hitte, hogy megtalálták egymásban életük párját, de az élet sajnos közbeszólt. 

Két évet töltött együtt a Jóban rosszban Borija, és a szerelme, Dávid. Nagy szerelem volt az övéké, tavaly ősszel már össze is költöztek.

Már az is felmerült, hogy később hol szeretnének családi házat venni, ahol majd családot alapíthatnak. Ám erre sajnos mégsem fog sor kerülni.

Kárpáti Rebeka Forrás: Sarosi Zoltan

"Szakítottunk Dáviddal. Közös megjegyzés volt, hogy külön utakon folytatjuk. Szerencsére nem volt veszekedés, sikerült kulturáltan elválnunk" - mondta a 22 éves szépség, aki azt is bevallotta, hogy nincsen szó harmadik félről, egyszerűen rájöttek, hogy mégsem illenek egymáshoz.

Azt is megtudtunk, hogy az egykori szerelmes pár még egy fedél alatt él, de Rebeka már gőzerővel azon ügyködik, hogy minél hamarabb találjon magának egy szimpatikus lakást:

"Keresek másik lakást, ugyanis én költözöm el. A kerületben nézegetek kiadó helyeket, remélem, hamarosan sikerül találnom valamit. Lóg a levegőben ez a történet, meg kell oldanunk" - írta meg a Blikk.

Civil munkát keres a Jóban rosszban egykori sztárja

A színészet sokszor bizonytalan szakma, és sok mindenkitől függ: ezt vallja Fábián Anita, aki 8 éven keresztül a Jóban Rosszban című sorozat sztárja volt. Ott azonban már befejezte pályafutását, és, hogy megteremtse anyagi biztonságát, civil munkába kezdett. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.