Exkluzív interjút adott Sean Paul - Videó!

interjú Sean Paul
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sean Paul az EFOTT-on lépett fel, de még a koncert előtt adott egy exluzív interjút a Life.hu-nak. A világsztár minden kérdésre őszintén válaszolt, és még magyarul is "beszélt".

Sean Pault az énekesi karrierje tette ismertté, pedig korábban ő élsportoló volt. Egykori vízilabda-válogatottként még mindig figyelemmel követi a vizes sportokat, így természetesen arról is tudott, hogy éppen zajlik Magyarországon a vízes vb. A szupersztár ugyanis éppen a FINA ideje alatt lépett fel az EFOTT-on, de előtte még adott egy interjút a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak. Még a magánéletéről is hajlandó volt beszélni: kiderült, kivel tölti hétköznaponként az idejét!

A négy legszörnyűbb sláger a ma 65 éves David Hasselhofftólhttp://www.life.hu/sztarok/20170717-david-hasselhoff-65-eves-lett.html Ma ünnepli 65. születésnapját David Hasselhoff. A színész nagy fájdalma, hogy zenészként nem sikerült igazán ütőset alkotnia, Mi ezt a négy legszörnyűbb slágerével bizonyítjuk.TV + SztárokOrigoPumped Gabo visszatér a képernyőre!http://www.life.hu/sztarok/20170717-visszater-a-kepernyore-pumped-gabo.htmlPumped Gabo és Sebestyén Ági életét a képernyőn követhettük nyomon a saját realityjüknek hála. Mindent megtudhattunk róluk, még azt is, amit nem szerettünk volna. Úgy tűnik, hogy hamarosan még jobban megismerhetjük őket, ugyanis jön a második évad! TV + Sztárok--Gáspár Győzőnek mindenét elvitte a NAV: tandíjra sincs pénzehttp://www.life.hu/sztarok/20170717-gaspar-gyozonek-tandijra-sincs-penze.htmlGáspár Győzőék élete nagyon megváltozott, mióta razziázott náluk a NAV: tandíjra sincsen pénzük. Győzike azonban nem adja fel! Harcol az igazáért.TV + SztárokOrigoGábor Zsazsának még nincs meg a végső nyughelyehttp://www.life.hu/sztarok/20170717-gabor-zsazsat-meg-mindig-nem-temettek-el-nyughelyere.htmlGábor Zsazsa egyelőre nem kerül a végső nyughelyükre, senki nem tudja, hogy mi lesz a díva hamvaival. A hazai rokonok szeretnék, ha a családi kriptában helyeznék végső nyugalomra a művésznő maradványait. TV + SztárokNorthfotoMegúszta a börtönt a mulatós sztár párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170717-meguszta-a-bortont-a-magyar-mulatossztar-parja.htmlGyilkosság helyett végül kábítószerezés és kegyeletsértés miatt kellett felelnie annak az osztrák férfinak, akit korábban azzal vádoltak, hogy megölte és pincéjének lépcsője alá betonozott egy magyar nőt. A férfi az egyik mulatós sztár párja - írja a Blikk. TV + SztárokThinkstockHujber Feri életében vége van a balhéknakhttp://www.life.hu/sztarok/20170717-nem-balhezik-hujber-feri.htmlHujber Ferenc márciusi interjúja után, sokan csak pislogtak. Néhányan azt feltételezték, hogy valamilyen befolyásoltság alatt állt, amikor a Mokkában beszélt Jézus haláláról. Később a magánéleti válsága is nyilvánosságra került, ami újabb aggódásra adott okott. Most úgy tűnik Hujber újra remekül van. Írja a Blikk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.