Curtis új barátnője, Kriszti mindent elárult a kapcsolatukról

Curtis kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Curtis megtalálta élete párját, hiszen Krisztivel nagyon gyorsan halad a kapcsolatuk. Új barátnője mesélt részleteket a szerelmükről, kiderült, hogy már össze is költöztek.

Curtis azután ismerkedett meg új barátnőjével, hogy feleségével végleg úgy döntöttek, nem tudják helyrehozni kapcsolatukat. A rapper és Csilla még próbálkoztak, randevúztak, de hiába. Megbeszélték, és elhatározták, nem erőltetik tovább a dolgokat, inkább elengedik egymást.

Curtis és Kriszti Forrás: Instagram/Curtis

Ezután talált rá Krisztire Curtis, akiben úgy tűnik, megtalálta az élete párját. A rapper Instagram-oldalán jelentette be a kapcsolatot, és azóta is folyamatosan tesz közzé közös képeket. Nagyon gyorsan halad a kapcsolatuk, amitől barátnője meg is ijedt kicsit, de mivel mindketten őrülten szeretik egymást, semmi nem állíthatja meg őket!

Egyszerűen megőrülünk egymásért

Ripostnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.