Kozso szerint a Balatonban delfinek élnek: Videó!

Forrás: Origo -
Hujber Ferenc videó Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss interjú készült Kozsóval, aki nemrég tért haza egy külföldi koncertezésből. De vajon mi történt vele odakint? Videó! 

A Tv2 Mokka vendége volt Kozso, aki úgy tűnik már teljesen felépült a betegségéből. Majd kicsattan a boldogságtól, bár azért véleményünk szerint van még miért aggódni a sztár egészségügyi állapotát tekintve.

Kozso különös furcsaságokról beszélt az interjúban Forrás: Origo

Kozso egy luxusjahttal érkezett Tihanyba, és már reggel 8 órakor is igazi party hangulatban volt. Hatalmas erőbedobással köszöntötte a parton sorakozó lányokat, és egyáltalán nem zavarta, hogy valójában egy lélek sem tartózkodott a kikötőben a stábon kívül. A mondatok között vidáman táncra perdült, pedig zene a távolból sem volt hallható, maximum az ő fejében.

A legnagyobb furcsaság számunkra mégis csak az volt, hogy Kozso szerint Magyarország a világ közepe, mert itt 365 napon keresztül sütnek ránk a Nap sugarai, és azt is természetesnek találja, hogy a Balatonban delfinek élnek.

"(..) És nézd, süt a Nap! És ez a világ közepe szerintem, Magyarországon. És 365 napon keresztül mindig süt a Nap, pláne Magyarországon"

"(..) És itt természetesen vannak delfinek is. És ez a világ legjobb érzése"

Ezen kijelentésekkel még az általános iskolában szerzett természetismeret és földrajz tudásunk is vitába szállna, de úgy tűnik Kozso elveszítette a kapcsolatot a Föld nevű bolygóval, éppen ezért talán nem is érdemes vele vitatkozni.

Nem tudjuk Kozso mitől ilyen boldog, de elárulhatná honnan szerezte a nirvana-szerű örömforrását. Ugyanis a híres zenésznek lenne bőven miért szomorkodnia, elég csak az áramlopással kapcsolatos legfrissebb ügyére gondolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.