Somló Tamás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható sorokat posztolt a közösségi oldalán Tóth Vera. Így emlékezett Somló Tamásra a híres énekesnő. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, hosszas betegeskedés után hunyt el Somló Tamás. Egy ország gyászolta a magyar zenészt, de még mindig sokan szembesülnek a hiányával. Ma van egy éve, hogy már nincs közöttünk, melyről Tóth Vera is megemlékezett a közösségi oldalán:

"Nem is tudom mit mondhatnék, csak annyit, hogy hiányzol, Tomi. Ma egy éve, hogy nincs köztünk, mégis mindig úgy érzem, hogy itt van. Nincs nap, hogy ne jutna eszembe.. Tényleg vacakabb lett a világ nélküle. Hiszem, hogy egyszer megint találkozunk és újra hallhatom a hangját, ahogy énekel. Kivételes hangszíne volt, szeretném újra színpadon látni, tudom, hogy még fogom, amikor az én időm is lejár. Somló, ölellek a lelkem mélyén, bárhol is vagy most" - írta a megható sorait Vera.

A követők is együttéreznek a sztár szavaival, többszáz kedvelést kapott a poszt néhány óra leforgása alatt.

Somló Tamásnak két rosszindulatú betegsége is volt

Egy évvel ezelőtt halt meg Somló Tamás. Ennek apropóján beszélt arról orvos testvére, hogy miként is élték meg a zenész betegségét. Olvass tovább itt...

Kozso szerint a Balatonban delfinek élnek: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170719-kozso-allitja-hogy-a-balatonban-delfinek-elnek.htmlFriss interjú készült Kozsóval, aki nemrég tért haza egy külföldi koncertezésből. De vajon mi történt vele odakint? Videó! TV + SztárokOrigoEzért nem vállal újabb gyereket Hódi Pamleahttp://www.life.hu/sztarok/20170719-hodi-pamela-elarulta-miert-nem-vallal-ujabb-gyereket.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián egy gyermek büszke szülei, de mindenki arról faggatja őket, hogy mikor jön a következő. Pamela elárulta, mi tartja vissza az újabb gyerekvállalástól. TV + SztárokOrigoR. Kelly több nőt is szexrabszolgaként tartott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170719-szexrabszolgakat-tartott-r-kelly.htmlEgyre durvább dolgok derülnek ki R. Kellyről. Mélységesen meg vagyunk döbbenve. TV + Sztárok--Steiner Kristóf elárulta, párja apja nem fogadta el őkethttp://www.life.hu/sztarok/20170719-steiner-kristof-parjanak-apja-nem-fogadta-el-oket.htmlSteiner Kristóf és párja között a szerelem nagyon hamar szárba szökkent, de nem volt teljesen felhőtlen a kapcsolatuk: Nimród apja ugyanis eleinte nem fogadta el őket! TV + SztárokOrigoÉletét vesztette Bidisha Bezbaruah színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170719-elhunyt-bidisha-bezbaruah-szineszno.htmlMindenkit megdöbbentett a váratlan esemény: holtan találták meg otthonában a híres, fiatal színésznőt. TV + SztárokOrigoDurván beszóltak Tolvai Reninek http://www.life.hu/sztarok/20170719-kozossegi-oldalan-szoltak-be-tolvai-reninek.htmlTolvai Reni egy vidám fotót tett közzé a nyaralása első pillanatairól, és máris beleszaladt egy olyan hozzászólásba, amitől mindenki ledöbbent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.