Michael Jackson egykori menedzsere 8 milliárdot követel

Forrás: afp -
Michael Jackson Quincy Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hiába telt el már 8 év Michael Jackson halála óta, újabb és újabb kellemetlen hírek ütik fel a fejüket a sztárral kapcsolatban. 

Bizonyos vélemények szerint Michael Jackson gyilkosság áldozata lett, mások szerint pedig meg sem halt, és valójában a lánya rejtegeti. Pont úgy, ahogy Elvis Presley és Diana halálát sem képes elfogadni a világ, Jackson távozásával sem tudnak megbékélni az emberek.

Michael Jackson egykori menedzsere érdekes történettel állt elő Forrás: afp

Felröppennek olykor furcsábbnál furcsább hírek, de a legfrissebb információk akár még igazak is lehetnek: Michael egykori menedzsere, Quincy Jones állítja, hogy a sztár 8 milliárd forintnak megfelelő összeggel tartozott neki, mikor életét vesztette.

Állítólag a This is It című dokumentumfilmet is Jones finanszírozta, de a haszonból szinte semmit sem kapott. A zenész családja szerint az egész csak kitaláció, de a menedzser ügyvédje állítja, hogy papírokkal tudja igazolni az állításaikat - írta meg a DailyMail.

A legendás zenész ügyeit intéző ügyvédi iroda természetesen nem ismerte el a vádakat, ezért valószínűleg egy újabb hosszú procedura veszi kezdetét közöttük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.