Friss fotóval ünnepli György herceg 4. születésnapját a Kensington-palota

Kensington-palota György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A György hercegről készült fotót szombaton éjjel osztotta meg a palota hivatalos Twitter-oldalán a rajongók legnagyobb örömére. 

A brit királyi családról készült fotókat mindig is imádja a világ, különösen igaz ez, ha György herceg vagy a kis Sarolta van a képen. Az alábbi felvételt, amelyet Chris Jackson a múlt hónapban készített, a Kensington-palota a kis herceg 4. születésnapja alkalmából tette közzé a Twitteren. A posztól kiderül, hogy a család is imádja a felvételt, amelyen a kisfiú végre mosolyog, és ezúttal köszönik meg az embereknek a fiuk szülinapjára küldött köszöntéseket.

Családjával szurkolt a Vizes vb-n Kovács Ákoshttp://www.life.hu/sztarok/20170722-csaladjaval-szurkolt-a-vizes-vb-n-kovacs-akos-eloado.htmlRitkán mutatkozik a nyilvánosság előtt családjával Kovács Ákos. Most azonban a Vizes vb magyar vízilabdázóinak együtt szurkolt feleségével, Őry Krisztinával és négy gyermekükkel. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoVV Mici melleitől forr az internethttp://www.life.hu/sztarok/20170716-vv-mici-nagyon-szexi.htmlAzt is nehezen hittük el, hogy a VV után együtt marad VV Mici és Krisztián. A sok szerelmes poszt után viszont abban kételkedtünk, hogy szakítanak. Szakítottak, ám Mici bombaformában van, és azt meg is mutatta. TV + SztárokOrigoBenkő Dániel és Bazsarózsa gyereket akarhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-benko-daniel-es-bazsarozsa-gyereket-akar-vizsgalatokra-jarnak.htmlMár a családalapítás is szóba került Benkő Dániel és fiatal kedvese Bazsarózsa között. A pár csak arra fókuszál: hogy egészséges gyermekük szülessen. TV + SztárokOrigoMagyar György úgy látja, Pécsi Ildikó borzasztó állapotban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170722-magyar-gyorgy-ugy-latja-pecsi-ildiko-borzaszto-allapotban-van.htmlJóideje borzolja a kedélyeket Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla pere. A Tv2 Mokkájában Dr. Magyar György, a színésznő ügyvédje elmondta, hol tart az ügy, milyen tényeket vehet figyelembe a bíróság, és mik azok a momentumok, amik nehezítik a befejezést. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGigadekoltázst villantott Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170716-gigadekoltazst-villantott-toth-vera-enekesno.htmlSzuperül érzi magát a bőrében Tóth Vera, így azzal sem törődik, hogy időről időre a legképtelenebb dolgokkal vádolják meg. A minap egy kommantelő azt állította, hogy az énekesnő retusálja a fotóit, de kapott azért is eleget már, hogy "műtéttel könnyű lefogyni". TV + Sztárok--Zana József a padlóra kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170716-zana-jozsef-a-padlora-kerult-nincs-munkaja.htmlBár fizikailag felépült, súlyos anyagi gondokkal küzd a magyar színész. Hálás lenne, ha valaki pénzzel támogatná őt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.