Melyik híresség rejtőzik a fotókon? - Kvíz

teszt kvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álarc, papírzacskó vagy maszk takarja ezekenek a hírességeknek az arcát. Te felismered őket ennyiből? Tedd magad próbára a kvízünkkel!

Kvíz - Kitalálod, hogy kit rejt a bikinis kép?http://www.life.hu/sztarok/20170723-kitalalod-hogy-kit-rejt-a-bikinis-kep.htmlMég tart a forróság, a nyár és persze a strandszezon. A sztárok is bőszen posztolgatják a bikinis fotóikat, de felismered őket egyetlen részletből? Tedd magadr próbára a kvízünkkel!TV + SztárokFelismered a sztárokat a fülükről? - kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-kviz-ki-van-a-kepen.htmlMennyire vagy jó megfigyelő? Egyetlen porcikájáról felismered a kedvenc hírességedet? Teszteld le nálunk a tudásodat! TV + SztárokOrigoMennyire ismered Harry herceget? - kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-jol-ismered-harry-herceget-kviz.htmlHamarosan megkéri barátnője kezét Harry herceg, de tudod, hogy mi a hölgy neve? És arra emlékszel, hogy hová vezetett az ifjú Harry első külföldi útja? TV + SztárokOrigoA TV2 Annyit ésszel, mint erővel címmel új kvízműsort indíthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-a-tv2-annyit-esszel-mint-erovel-cimmel-uj-kvizmusort-indit.htmlA TV2 hamarosan egy teljesen új kvízműsor indít, Tilla vezetésével. A kikerült videó alapján míg az egyik játékos a helyes válaszon gondolkodik, a másiknak ügyességi próbán kell részt vennie. Ha pedig az egyik elbukik, akkor bizony a másik is... TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert nekiment Vágó Istvánnak: médiahazugságnak tartja a kvízmesterthttp://www.life.hu/sztarok/20161230-puzser-robert-mediahazugsagnak-tartja-vago-istvant.htmlAz éles nyelvéről és kemény kritikáiról ismert Puzsér Róbert karácsonyi műsorában Vágó Istvánról mondta el a véleményét. Szerinte a műsorvezető kvízműsorokban folytatott munkája egyszerűen egy médiahazugság, pontosabban Vágó István maga a médiahazugság. Természetesen a válasz sem maradt el, Puzsért médiabohócnak titulálta a kvízmester. TV + Sztárok--Kiesett a játékos, bár igaza volt a kvízműsorbanhttp://www.life.hu/kult/20120411-vago-istvan-kiesett-a-jatekos-bar-igaza-volt-a-kvizmusorban.htmlAnnak ellenére, hogy Vágó István nem ismeri el, Boros Márton egyértelműen jó választ adott az átVágó című kvízműsorban.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.