Nyilvánosságra hozták a segélyhívást, melyben bejelentik Linkin Park énekesének halálát

Fotó: Rockstar Photographers -
halál segélyhívás Linkin Park Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chester Bennington, a Linkin Park frontembere 41 évesen vetett véget az életének, holttestére házvezetőnője talált rá. Kiderült, hogy a 911-et viszont a sofőr értesítette, mivel nyilvánosságra hozták a segélyhívást. Hallani, ahogy a házvezető hisztérikusan sír a háttérben.

Otthonában vetett véget az életének Chester Bennington, 41 éves volt. A családja elutazott, így holttestére a házvezetőnő talált rá. Nem sokkal később érkezett meg a sofőr is a házhoz, ő azonban már nem ment be. A nő értesítette a zenész haláláról, hisztérikus állapotban.

Így jelentették Chester Bennington halálát Fotó: Rockstar Photographers

A sofőr volt az, aki bejelentette, hogy a Linking Park frontembere saját kezűleg vetett véget az életének, nyilvánosságra hozták a segélyhívását.

a házvezetőnő kijött és azt mondta, megölte magát, felakasztotta magát"

TMZ

Ezt üzente Chester Benningtonnak az egyik fia: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170721-igy-probalt-edesapjan-segiteni-chester-bennington-fia.htmlNem tudunk magunkhoz térni a sokkból, hogy a Linkin Park énekese végzett magával. Mint kiderült, a gyermekei tudtak az énekes problémáiról. TV + SztárokOrigoChester Bennington halála nagyon megrázta Tóth Gabi exéthttp://www.life.hu/sztarok/20170721-chester-bennington-halala-miatt-borult-ki-toth-gabi-exe.htmlTóth Gabi egykori kedvese teljesen kiborult Chester Bennington halála miatt. A közösségi oldalán vallott az érzéseiről. TV + Sztárok--Ez lehetett Chester Bennington halálának oka http://www.life.hu/sztarok/20170721-ezert-olhette-meg-magat-chester-bennington.htmlChester Bennington, a Linkin Park énekese tegnap öngyilkosság következtében életét vesztette. Az egész világ döbbenten áll az események előtt, és az okokat kutatja. TV + SztárokOrigoÍgy gyászolják a magyar sztárok Chester Benningtont http://www.life.hu/sztarok/20170721-bucsuzkodnak-a-magyar-sztarok-chester-benningtontol.htmlMélységesen meg van döbbenve mindenki, mert sokan nem tudtuk, hogy Chester Bennington halál közeli gondolatokkal küzd. Öngyilkos lett, és most mindenkiben felmerült a kérdés: vajon miért? TV + Sztárok--Ebben a házban találtak rá a Linkin Park énekesének a holttestére - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170721-ebben-a-hazban-talaltak-ra-a-linkin-park-enekesnenek-a-holttestere.htmlLos Angeles-i otthonában találtak rá Chester Bennington, a Linkin Park énekesének holttestére. Egy dolgozó fedezte fel a zenészt, egyből értesítette a rendőröket, akik rögtön kivonultak a házhoz. A helyszínelésről fotók is készültek. TV + Sztárok--Sokkoló részletek derültek ki Paul Walker halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-ujabb-reszletek-derultek-ki-paul-walker-halalarol.htmlTöbb mint három éve annak, hogy Paul Walker, a Halálos iramban főszereplője tragikus autóbalesetet szenvedett. Most újabb, sokkoló részletek derültek ki halálának körülményeiről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.