Chester Bennington halála nagyon megrázta Tóth Gabi exét

Tóth Gabi Molnár Tibor Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi egykori kedvese teljesen kiborult Chester Bennington halála miatt. A közösségi oldalán vallott az érzéseiről. 

Bizonyára már mindenki tudja: csütörtökön, helyi idő szerint reggel 9 környékén végzett magával Los Angelesben Chester Bennington, a Linkin Park együttes énekese. A hír teljességgel megrázta a világot, mindenki értetlenül, teli fájdalommal áll a tragikus helyzet előtt.

A magyar sztárok is sorra búcsúznak a legendás énekestől, de vannak olyanok, akik komolyabb következtetésekre is jutottak a halálhír kapcsán. Ilyen például Tóth Gabi volt kedvese is, Molnár Tibor:

"Ezzel dobbant be az életembe! Nem mentem el a koncertjére most nyáron. Mert azt gondoltam, legközelebb. Az élet elmegy. Örök tanulság: semmit sem fogok halogatni. Áhhhh, ezt nem hiszem el, nincsenek szavak. Nyugodj békében, miattad kezdtem el zenélni" - írta az oldalára kiposztolt egyik Linkin Park slágerhez poszt szövegként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.