Enrique Iglesias látványosan kerüli a kötöttségeket

Forrás: NORTHFOTO/Ginsburg/Spaly Inc./Ngre -
Anna Kurnyikova Enrique Iglesias szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Enrique és Anna kapcsolatáról azt gondoltuk, hogy már mindenki számára egyértelmű. De kiderült, hogy ez nem egészen van így. 

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias kapcsolatáról nem nagyon hallani új híreket. A köztudatban ők egy boldog pár, akik már hosszú évek óta együtt vannak, és ez így is marad amíg világ a világ. Nemrég azonban furcsa érdekességek kerültek napvilágra a viszonyukról.

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias kapcsolata egy ponton megcsömörlött Forrás: NORTHFOTO/Ginsburg/Spaly Inc./Ngre

Azt rebesgetik, hogy Iglesias 16 év együttlét után sem mutatta be Annát az édesapjának. Sokak szerint ez azért van, mert az apuka igazi nőcsábász. Az is szóba került, hogy noha Enrique még mindig nem kérte meg az exteniszező kezét, mégis sokszor feleségeként emlegeti.

Bár a 42 éves zenész szerint a papír semmit nem jelent, és ettől még élhetnek boldog családban. De egyelőre a családtól is igen távol állnak.

Ugyanis Enrique nem szeretne (még) gyereket, vagyis úgy tűnik, hogy minden olyan eseményt nagy ívben elkerül, ami még szorosabbá fűzné a viszonyukat. De vajon miért? - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.