Így köszöntötte kisebbik lányát Győzike: Fotó!

Győzike Gáspár Virág születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzikének van bőven miért büszkélkednie, ha a gyermekeiről van szó. Ma például megható üzenettel köszöntötte kisebbik lányát, Virágot. 

Nemrég Evelin születésnapját ünnepelte a Gáspár-család, aki múlt hónapban töltötte be 23. életévét. A fiatal lány mára már kész nővé cseperedett, akire a showman nagyon büszke. Mondjuk az nem volt szép, mikor nemrég az egyik rajongóját elküldte melegebb éghajlatra, de összességében Evelin igyekszik megfelelni minden elvárásnak az életben.

De nem szabad megfeledkezni Virágról sem, aki ma lett 15 éves. Az édesapja egy csodás poszttal köszöntötte a tinilányt, amelyhez különböző fotókat is csatolt:

"Drága Virág Gáspár
Mai napon 15 éve, hogy megszülettél, csak azt kívánom neked, hogy Isten minden áldása kísérjen, életed minden területén! Nagyon büszke vagyok rád!!! Szeretlek teged!!!!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.