Molnár Anikó masszázs közben posztolt

Forrás: Facebook/Molnár Anikó -
Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ráncai feltoltetése után most egy alapos masszázson vett rész Molnár Anikó, amelyről a Facebookon be is számolt. 

Az egykori Nagy Ő félmeztelen fotót töltött fel magáról a Facebookra, ahol éppen masszírozzák.A követői közül többen is irigylik Lászlót, a masszőrt, és volt, aki írta, szívesen vállalná, hogy átgyúrha Anikó testét.

Kiderült: ezért szakított VV Mici és Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170726-ezert-szakitott-vv-mici-es-krisztian.htmlA ValóVilág idején senki sem hitte, hogy együtt marad VV Mici és Krisztián, később pedig azon csodálkoztak követőik, hogy szakítottak. TV + SztárokOrigoBárdos András arcvakhttp://www.life.hu/sztarok/20170726-bardos-andras-arcvak-ezert-nem-ismeri-fel-az-embereket.htmlBárdos András azt állítja, arcvak, amiből gyerekkora óta számtalan problémája adódik. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBaukó Éva szexi fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170723-bauko-eva-szexi-fotot-posztolt-magarol.htmlVan, aki kedveli, van, aki nem, de egy dolgot nem lehet megkérdőjelezni vele kapcsolatban: Baukó Éva egyre jobb csaj. TV + Sztárok--Ekkor beszélt utoljára Dianával Harry és Vilmoshttp://www.life.hu/sztarok/20170723-ekkor-beszelt-utoljara-dianaval-harry-es-vilmos-herceg.htmlHarry és Vilmos édesanyjuk halálának 20. évfordulójának alkalmával elevenítették fel utolsó beszélgetésüket a hercegnővel. TV + Sztárok--Ijesztő maszk mögé bújt Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20170723-ijeszto-maszk-moge-bujt-pasztor-anna-enekesno.htmlAz extrémitásairól is híres Pásztor Anna ezúttal is kitett magáért. Most, a fesztiválszezonban, ha lehet, még jobban belehúz abba, hogy rajongóit is kimozdítsa a komfortzónájukból. TV + SztárokOrigoSzűcs Judith hízni szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20170723-szucs-judith-hizni-szeretne-atheni-nyaralasa-alatt.htmlKi gondolná, hogy a bombatestű énekesnő nem elégedett az alakjával... Szinte senki. Ő azonban úgy véli, lehetne még tökéletesebb is a kinézete. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.