Rubint Réka utazás Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő után újra elutazhatott együtt a sztárpár, hogy kipihenjék az elmúlt időszak fáradalmait. 

Rubint Réka a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy végre hosszú idő után újra pihenni indultak Norbival. A sztáranyuka elárulta, hogy január óta várja ezt a pillanatot, hogy végre kettesben lehessenek a férjével, és a barátaikkal.

De az is kiderült, hogy a gyerekeikkel is terveznek közös nyaralást: augusztus közepén 10 napot fognak mindannyian együtt tölteni.

"Januàr òta nem volt megállás, szabad hètvége. Kivéve a születésnapom előtti és utáni 1-2nap. Mint minden évben, most is felosztottuk azt a 2hetet, amit a pihenésre szánunk. Szombatig 5nap kettesben egy szuper baráti társasággal, augusztus közepén pedig 10nap a gyerekekkel. Úgy vártam már ezt a 2hetet, mint egy kisgyerek a Télapòt. Húzòs volt az elmúlt nèhàny hònap, elfàradtam... De majd most, jòl kipihenem magam. 3x-4x 13-14òra alvás és újra reszkethettek, hozom az ultrabrutál izomlàzat"

Így nézett ki Rubint Réka és Norbi 15 évvel ezelőtt: Fotók!

Nem mindennapi fotókat mutatott Rubint Réka a közösségi oldalán, a rajongói teljesen el vannak ájulva. Mi is odavagyunk a cuki képektől, hiszen hiába telnek-múlnak az évek, Norbival a szerelmük mit sem változik: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.