Így néz ki most az Alkonyat filmek gyerekszínésze, a Renesmee-t alakító Mackenzie Foy

Forrás: AFP -
Mackenzie Foy Renesmee Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét év telt már el a Hajnalhasadás II. forgatása óta. Az akkor még csak 10 éves, Renesmee-t alakító Mackenzie Foy ma már 17 éves, felnőtt nő, és még szebb, mint ahogy emlékeztünk rá.

Mackenzie-nek nem volt egyszerű dolga a forgatások alatt. Rengeteget ült egy speciális székben, miközben a mimikáját digitalizálták. Erre azért volt szükség, mert a szerepe szerint félig ember, félig vámpír volt, így gyorsabban nőtt fel a filmben, mint egy embergyerek. Az ő arcjátékát adák azoknak a gyerekszínészeknek is, akik a nála fiatalabb Renesmee-t alakították.

Mackenzie Foy 10 évesen az Alkonyatban Forrás: AFP

Mackenzie most 17 éves. Az Alkonyat filmek óriási sikere ellenére nem színész szeretne lenne, hanem filmrendező.

Happy Tuesday

Mackenzie Foy (@mackenziefoy) által megosztott bejegyzés,

Nyílt levelet írt szexuális orientációjáról Aaron Carterhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-nyilt-levelet-irt-szexualis-orientaciojarol-aaron-carter-enekes.htmlBetegsége és durva fogyása után most szexuális beállítottságáról is kitálalt Aaron Carter. TV + SztárokAFPÍgy fest most VV Sziszi, a ValóVilág 1 szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170806-igy-fest-most-vv-sziszi-a-valovilag-1-szereploje.htmlFekete Szilvia Molnár Anikó mallorcai nyaralásának utolsó napján futott össze egykori ellenfelével VV Sziszivel. A VV1 bombázója évek óta Spanyolországban dolgozik táncosnőként. Anikó közös képet posztolt. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta a Balatonon pihenhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-zalatnay-sarolta-enekesno-a-balatonon-pihen.htmlA Balaton (nem is annyira) hűs vízében pihengetett Zalatnay Cini. TV + Sztárok-- Így szereti egymást Debreczeni Zita és Gianni: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170806-ilyen-szerelmes-a-ferjebe-debreczeni-zita.htmlEgyszerűen jó ránézni a szerelmesek fotóira. Le sem tagadhatnák, hogy odavannak egymásért. TV + SztárokOrigoSomló Tamás emlékkoncertje hozza közelebb a családothttp://www.life.hu/sztarok/20170806-emlekkoncert-keszul-somlo-tamas-tiszteletere.htmlKülönleges emlékkoncert készül Somló Tamás tiszteletére: hiába egyre távolabbi a halálának időpontja, az emberek nem tudják és nem is akarják őt elfeledni. TV + Sztárok--Ezek Lewis Hamilton legdrágább luxusautói: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170806-ilyen-luxusautokkal-jar-lewis-hamilton.htmlNemrég napvilágra került egy videó, amelyben Lewis Hamilton méregdrága luxusautóit lehet látni. Elképesztően néznek ki! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.