Diana hercegnő halála: a sofőr apja álltja, meggyilkolták a hercegnőt!

Forrás: Vogue -
gyilkosság halál Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő, a szeretője és az autó sofőrje is meghalt a 20 évvel ezelőtti tragikus balesetben. Vagy mégsem baleset volt? Az autót vezető Henri Paul apja szerint a hercegnőt meggyilkolták, a fia pedig csak járulékos veszteség volt.

Hamarosan 20 éve már annak, hogy Diana hercegnő életét vesztette egy tragikus balesetben. Nemcsak ő lett az áldozata az ütközésnek: a szeretője és az autó sofőrje is meghalt. Sokan azonban csak mesének tartják az autóbalesetet, egyesek szerint ugyanis a hercegnőt és szeretőjét el akarták tenni láb alól: ezen a véleményen van a sofőr apja is, aki szerint a fia csak járulékos veszteség volt.

Diana hercegnőt meggyilkolták? Forrás: Vogue

A 85 éves Jean attól fél, úgy fog meghalni, hogy sosem derül majd ki a teljes igazság. Ő azonban meg van győződve arról, hogy gyilkosság történt.

A fiam csupán járulékos veszteség volt abban a titkos összeesküvésben, mely során Dianát megölték"

Mirrornak

Diana hercegnő élhetne, ha megtartotta volna a testőrségét?

Diana hercegnő lassan 20 éve halt meg, de még mindig derülnek ki titkok az életéről. Volt testőre most azt állítja, Diana még élhetne, ha megtartotta volna a testőrséget. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.