Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is telt alakja volt Mariah Careynek, de egy darabig az még az előnyére is vált: rajongói imádták domborulatait. Most azonban túlment ezen a határon, és kimondhatjuk, az énekesnő elhízott. 

Az énekesnő súlyproblémáiról a német OK magazin is ír. A lap Carey barátját idézi, aki szerint Mariah tehetetlennek érzi magát. "Folyton siránkozik, labilis, egy kész roncs. De mindezt magának köszönheti. Ez az eredménye a túl sok evésnek, ivásnak és kevés mozgásnak" - nyilatkozta a barát.

Thank you #NewOrleans, you were amazing tonight! ♥️ #AllTheHitsTour

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő a szakításait követően menekült az evésbe, és azt, hogy rendbehozza magát, az sem segíti, hogy a rajongói is folyamatosan cinkelik. A képei alatt bántó kommenetek sorakoznak: "akkora vagy, mint egy bálna", "csak nem babát vársz?".

Arról is pletykálnak, hogy az énekesnőt a stábja azzal sem meri már szembesíteni, hogy mekkora ruhát visel, mert félnek a hisztiktől és a kirúgástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.