Krasznai Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosan ti is emlékeztek még Krasznai Tündére, az X-Faktor tehetséges énekesnőjére. Nos, ha régen láttátok, megmutatjuk, hogyan fest most. 

Bár nem Tünde nyerte meg a tehetségkutatót egykor, mindvégig benne volt a pakliban, hogy a gyönyörű hangú, szenzitív - pornós múltú - lány lesz a győztes.

Az éneklést persze azóta se hagyta abba, és az is kiderült, hogy az ún. alternatív zene is közel áll hozzá, egy időben a kultikus Európa Kiadóval is fellépett, vagy önállóan is énekelte dalaikat.

Eltűnt a súlyosan beteg Lorán Lenkehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-eltunt-a-sulyosan-beteg-loran-lenke-szineszno.htmlPár napja engedték haza a kórházból a nőgyógyászati műtéten átesett színésznőt, azóta azonban senki sem látta. Otthonában hiába keresték: senki nem nyitott ajtót. A szomszédok is azt állítják, nincs ott.TV + SztárokOrigoEnnyi ideig nem vezethet Failoni Donatella http://www.life.hu/sztarok/20170818-sokaig-nem-vezethet-failoni-donatella.htmlMost már tudjuk, hogy mennyi ideig nem ülhet volán mögé Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella. TV + Sztárok--Hajdú Pétert nem viselte meg a szakítás Eszterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-hajdu-petert-nem-viselte-meg-a-szakitasa-eszterrel.htmlHajdú elárulta a Bestnek, hogyan érez most az Eszterrel való szakításával kapcsolatban. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.