Vilmos és Harry Diana haláláról beszéltek: nem értették, idegenek miért siratják őt

Forrás: AFP/Joel Robine -
Vilmos herceg Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő 20 évvel ezelőtt hunyt el, halál az egész világot megrázta, de természetesen főként a gyerekeit. Vilmos és Harry dokumentumfilmben beszéltek arról, hogyan fogadták a tömegek reakcióját: nem értették, miért siratja mindenki az anyjukat.

Diana hercegnő 20 évvel ezelőtt egy autóbalesetben vesztette életét, melynek körülményeit máig vitatják. Az viszont biztos, hogy az egész világot megrázta a szörnyű tragédia, mindenhol gyászolták a hercegnőt, a fiai pedig elvonultak a nyilvánosság elől, hogy csendben gyászolhassanak. Sokáig persze nem bujkálhattak, és a szörnyű fájdalom mellett még a tömegekkel is meg kellett küzdeniük. Egyáltalán nem értették, hogy miért siratja mindenki az anyjukat.

Vilmos, Károly és Harry Diana temetésén Forrás: AFP/Joel Robine

Képtelen voltam megérteni, hogy miért sírnak olyan hangosan, miért mutatnak annyi érzelmet, amikor nem is imerték az anyánkat.

egy dokumentumfilmben"Emlékszem, teljesen zsibbadtnak éreztem magamat, összezavarodtam és szédültemNem akartam elhinni, nem voltam hajlandó elfogadni"

Megvannak az új Sztárban sztár szereplői!http://www.life.hu/sztarok/20170823-megvannak-az-uj-sztarban-sztar-szereplo.htmlA TV2 sikerműsora szeptembertől újra elindul, a Sztárban sztár a szokásos módon vasárnap esténként jelentkezik majd. Már meg is vannak az énekesek! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKiderült, mekkora szakadék van a nők és a férfiak fizetése között Hollywoodbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170823-ekkora-szakadek-van-a-nok-es-a-ferfiak-fizetese-kozott-hollywoodban.htmlAzt mindig is tudtuk, hogy ugyanazért a munkáért a nők kevesebb fizetést kapnak, nincs ez másként Hollywoodban sem! Arra azonban nem számítottunk, hogy ekkora a szakadék a sztárok fizetése között. A legjobban kereső színésznőt 14 színész előzi meg, és nem mind jobbak! TV + Sztárok--Ördög Nóra sokkoló fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170823-ordog-nora-sokkolo-fotojan-akadtak-ki-a-rajongoi.htmlÖrdög Nóra ezúttal egy gusztustalan fotót posztolt, követői ki is akadtak.TV + Sztárok--Vámos Erika és párja már az esküvőt tervezik!http://www.life.hu/sztarok/20170823-vamos-erika-es-parja-mar-az-eskuvot-tervezik.htmlVámos Erika és párja egy fél év szünet után találtak újra egymásra, a kapcsolatuk pedig még komolyabbra fordult. Már az esküvő is téma köztük! TV + SztárokOrigoSebestyén Ági és Pumped Gabo babát várnak?http://www.life.hu/sztarok/20170823-sebestyen-agi-es-pumped-gabo-babat-varnak.htmlPumped Gabo és Ági babát várnak? Sokat sejtető mondat hagyta el Pumpedné száját... TV + SztárokOrigoAmbrus Attila, vagyis a Viszkis rabló 50 millióval akart új életet kezdenihttp://www.life.hu/sztarok/20170823-a-viszkis-rablo-50-millioval-akart-uj-eletet-kezdeni.htmlAmbrus Attila a Viszkis rabló néven híresült el, történetét mindenki ismeri, de még ma sem tudunk minden részletet, például azt, mihez kezdett volna a zsákmánnyal, ha nem kapják el! Hiszed vagy sem, éppen akkor akart jó útra térni: 50 millióval menekült volna el Magyarországról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.