Lefagyasztja petesejtjeit Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárja

Jóban Rosszban Novák Heni petesejt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban egykori színésznője komoly lépésre szánta el magát: azt tervezi, hogy lefagyasztattja a petesejtjeit! 

Ugyan Novák Heni boldogpárkapcsolatban él Amerikában, a házasság és a gyermekvállalás kérdését még korainak tartja, viszont mindenképpen szeretne majd családot. Ezért határozott úgy a szép színésznő, hogy ha alkalma nyílik rá, lefagyasztattja a petesejtjeit. Most ugyanis még a biztos alapok megteremtésén dolgozik ingatlanosként és színésznőként egyaránt.

Nivák Heni lefagyasztatná petesejtjeit Forrás: Facebook/Henrietta Novak

"Nincs hétvégém, nincs szabadnapom, 5-6 órát alszom, de imádom, amit csinálok! Ingatlanozom, ahol a hétvége a legerősebb, mellette színészkedem, de ha nagyon sok pénzem lenne, akkor sem csinálnék mást, csak az arányokon változtatnék, és több időt fordítanék a castingokra, a színészetre. Most még az ingatlanozásból tartom el magam, de célom, hogy a színészkedésből éljek" - mesélte a Lokálnak Heni, aki korábbi szerelmével, Noszály Sándorral ment ki Amerikába szerencsét próbálni, de a kapcsolatuknak vége szakadt. A színésznőre újra rátalált később a szerelem, de a házasság gondolata nem foglalkoztatja, bár nagyon szereti párját.

Mindenképpen szeretnék gyerekeket, és elsősorban a sajátjaimat szeretném nevelni, de még nem állok készen erre, az idő viszont megy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.