Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szülinapra igyekezett barátnőjével Liptai Claudia, amiről egy fotót is megosztott a hivatalos Facebook-oldalán. És tény, hogy Claudia bombaformában van!

Káprázatosan néz ki Liptai Claudia, aki egy fekete miniruhában sétálgatott a minap a fővárosban. A Sztárban sztár visszatérő zsűritagja elárulta, hogy egy születésnapra sietett a barátnőjével. Claudia láthatóan remekül érzi magát a bőrében, és minden oka megvan arra, hogy magabiztos legyen. A műsorvezető - aki tavaly ősszel hozta világra második gyermekét - ugyanis fantasztikusan néz ki!

Melyik híresség rejtőzik a fotókon? - Kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170723-melyik-hiresseg-rejtozik-a-fotokon.htmlÁlarc, papírzacskó vagy maszk takarja ezekenek a hírességeknek az arcát. Te felismered őket ennyiből? Tedd magad próbára a kvízünkkel! TV + Sztárok--Csúnyán összetörte autóját Bangó Margithttp://www.life.hu/sztarok/20170826-osszetorte-autojat-bango-margit.htmlKözlekedési balesetet részese volt Bangó Margit. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki, de a család luxusterepjárója csúnyán összetört, ebben ült az énekesnő. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huBombera Krisztina visszatér az ATV Híradójábahttp://www.life.hu/sztarok/20170825-bombera-krisztina-visszater.htmlSzeptembertől újra híradózni fog Bombera Krisztina. A Blikk arról számolt be, hogy Gajdos Tamás egyik partnere lesz a főműsoridős Híradóban az ATV–n. TV + Sztárok--Cserpes Laura elárulta, mitől szomorú - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-cserpes-laura-elarulta-mitol-szomoru.htmlCserpes Laura a Sztárban sztár kapcsán nyilatkozott a Life.hu riporterének, de nemcsak a műsorról beszélt: elárulta azt is, hogy valami miatt nagyon szomorú! TV + SztárokOrigoSingh Viki várja, hogy férfi énekest alakítson a Sztárban sztárban - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-singh-viki-varja-hogy-ferfi-enekest-alakitson-a-sztarban-sztarban.htmlSingh Viki is szerepelni fog az ősszel induló Sztárban sztár új évadában, és izgatottan várja a kihívásokat. Természetesen azt is, hogy milyen lesz majd férfiként! TV + SztárokOrigoSzerelmes fotók - A valóságban is együtt van A sors útjai két főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170825--a-valosagban-is-egyutt-van-a-sors-utjai-ket-foszereploje.htmlMariMar a múlté. Hétköznap délutánonként, már A sors útjainak sztárjai próbálják meg elrabolni a tévézők szívét. Az igazság egyébként az, hogy a szappanopera két főszereplője a valóságban is szerelmespárt alkot. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.