Így romantikázik Ada és a szerelme: Fotó!

szerelem Pintér Adrienn Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cuki romantikus fotó került fel nemrég a kétgyermekes műsorvezető közösségi oldalára. Ilyen vidám a kedvese társaságában: Fotó! 

Nemrég Horvátországból jelentkeztek be a szerelmesek, akik Ada ikreivel együtt élvezték a hűsítő tengert és a napfényt. Mivel Mátéval távkapcsolatban élnek, ezért szinte nem is tudják abbahagyni a mosolygást, amikor együtt vannak.

A szerelmesek még 2015-ben ismerkedtek meg a Szelfi című műsor forgatásán, és azóta is nagy köztük az összhang. A probléma csupán annyi, hogy Máté Németországban él, míg Adát Magyarországra köti a munkája. Ennek ellenére igyekeznek minél többet találkozni, és a közös programokról elég gyakran kerülnek fel képek a sztáranyuka közösségi oldalára is.

utalja a #saturday#nightout #together #us #love

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

Ez történt most, a legutóbbi romantikus találkájuk alkalmával is. A 34 éves híresség pedig nem rejtette véka alá, hogy mennyire boldog.

Csak irigykedni tudunk Ada tökéletes alakjára

Ada mostanában edzőként sok időt tölt a mozgással, ez pedig nem lehet nem észrevenni: nemcsak vékony, de nagyon izmos, minden porcikáján látszik, hogy a kétgyermekes anyuka sosem lazsál. Fotó!

Danny Blue szakításáról vallott: meglepetésként érte a véghttp://www.life.hu/sztarok/20170828-danny-blue-szakitasarol-vallott.htmlDanny Blue is túl van már pár szerelmen, de egy igazán mély nyomot hagyott benne. A szakítás ugyanis meglepő és fájdalmas volt. TV + SztárokOrigoAz amerikaiak imádják Mariska Hargitay férjét, Peter Hermann-thttp://www.life.hu/sztarok/20170828-az-amerikaiak-imadjak-mariska-hargitay-ferjet.htmlAz amerikaiak felfedezték maguknak Mariska Hargitay férjét, és most azon gondolkoznak, hogy nem vették észre eddig. Peter Hermann ugyanis szívdöglesztő! TV + Sztárok--Visszatér a Barátok köztbe Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20170828-visszater-a-baratok-koztbe-is-rekasi-karoly.htmlKét évvel a balesete után, a képernyőre is visszatérhet Rékasi Károly. A Barátok köztben, már tervezik Bartha Zsolt történetének folytatását. TV + Sztárok--Adásban mutatta meg nemi szervét Pumped Gabo (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170827-adasban-mutatta-meg-nemi-szervet-pumped-gabo-pumpedek.htmlA Pumpedék második, nyári évada még durvább, mint az első volt. A sorozat következő epizódjában, hétfőn Gabo még a péniszét is megmutatja.TV + Sztárok--Mi lett vele? Eltűnt a Titkok és szerelmek főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170826-eltunt-a-titkok-es-szerelmek-foszereploje.htmlEmlékeztek még a Titkok és szerelmek szappanoperára, amelyben a modellkarrierről álmodó, Christina drámaian beleszeret a kanárisárga álomautóval járó Victor Manuelbe? Nos, nem akármilyen pletykát találtunk a főszereplő Adela Noriega színésznőről a neten. TV + SztárokOrigoBombaformában! Liptai Claudia lábai mesések - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170826-liptai-claudia-labai-mesesek-foto.htmlEgy szülinapra igyekezett barátnőjével Liptai Claudia, amiről egy fotót is megosztott a hivatalos Facebook-oldalán. És tény, hogy Claudia bombaformában van! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.