Gátlástalan életet élt fiatalon a ma 45 éves Cameron Diaz

Forrás: AFP -
szex Cameron Diaz születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán sokan nem is tudják, hogy milyen út vezetett a csillogáshoz Cameron Diaz életében. Pedig bizony neki is voltak sötét korszakai. 

Cameron Diaz karrierje nem színészkedéssel, hanem modellkedéssel kezdődött. A 16 éves szépséget egy buliban szúrta ki magának egy fotós, és azt tanácsolta neki, hogy menjen el egy modellügynökséghez, mert véleménye szerint szép pénzeket kereshetne.

Így nézett ki 21 évesen a szexi sztár Forrás: AFP

Ez így is lett, ugyanis Diaz nem sokat habozva dolgozni kezdett a Elite Modellügynökségnek, ennek köszönhetően pedig rengeteg helyre eljutott. Ám a karrierje egy ponton fordulatot vett, hiszen a szép lányokat mindig megpróbálják elcsábítani egy kis erotikus munkára. És néhányakkal ellentétben, Cameron vállalta is a szexi szerepeket.

Így róla több szadomazó felvétel is készült, amelyekben bőrszerkót viselve rázza a kebleit, majd a jelenetek többi résztvevőjével együtt ordibál, élvezkedik. Néhányat ezek közül pornófilmekhez csatoltak ajándékba, vagyis sokkal többen ismerik a színésznő félmeztelen testét, mint azt gondolnánk.

Az ehhez hasonló kisfilmek nyilvánvalóan nagyobb figyelmet kaptak miután a színésznő megkapta az első komolyabb szerepeit, de ő ennek ellenére sem szégyelli a múltját, és nem tagadja az élete sötétebb foltjait.

Így fest egy idén készült fotón Forrás: AFP

Igazi kiugrás volt a számára, mikor megkapta a Maszk című film női főszerepét, Jim Carrey oldalán. Az akkor 21 éves szépség mindenféle színészi előképzettség nélkül érkezett a válogatásra, és el is nyerte a filmkészítők tetszését. Azóta azonban már eltelt 24 év, Cameron pedig rengeteg filmben megvillantotta a tehetségét. Ma ünnepli a 45. születésnapját, és szerencséréje még mindig fantasztikus formában van.

Ezért tűnt el Cameron Diaz a nyilvánosság elől

Cameron Diaz a 2014-es Annie című filmje óta nem vállalt új szerepeket, és a nyilvánosság elől is teljesen eltűnt. Az utolsó filmje óta nem nagyon láttuk, de most elárulta, hogy mi áll a döntése hátterében. Olvass tovább itt...

Így emlékeztek meg a sztárok Michael Jacksonról http://www.life.hu/sztarok/20170830-michael-jacksonrol-igy-emlekeztek-meg-a-sztarok.htmlA pop királyának születésnapján néhány sztár is megemlékezett arról, hogy mekkora legenda távozott az élők sorából évekkel ezelőtt. TV + Sztárok--Így találkozott Diana és Károly herceg http://www.life.hu/sztarok/20170830-igy-ismerkedett-meg-diana-es-karoly.htmlDiana halálának évfordulója miatt egyre többen cikkeznek a gyönyörű hercegné életéről, így pedig újabb és újabb részleteket tudhatunk meg. Most például arról, hogy hogyan ismerkedtek meg Károllyal. TV + Sztárok--Nótár Maryt milliókra perli a volt menedzsere!http://www.life.hu/sztarok/20170830-notar-maryt-milliokra-perli-a-volt-menedzsere.htmlNótár Mary és volt menedzsere, Lakatos Róbert között már egy jó ideje dúl a harc, ebben a legújabb fordulat, hogy a menedzsere beperelte őt: állítólag 80 millióra! TV + Sztárok--L.L. Junior megszólalt a hazaköltözésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170830-megszolalt-l-l-junior-a-hazakoltozesrol.htmlSzövevényes L.L. Junior magánélete: csaknem egy éve hagyta el gyermekei anyját új szerelméért, akit el is jegyzett. A hírek most viszont arról szólnak, hogy a zenész visszaköltözött volt kedveséhez. A sztár Facebook-oldalán szólalt meg a helyzetről. TV + Sztárok--Till Attila nem szeret dolgozni: a Sztárban sztár számára egy nagy bulihttp://www.life.hu/sztarok/20170830-till-attila-nem-szeret-dolgozni.htmlTill Attila már egészen kiskora óta tudta, hogy a munka megkeseríti az életet. Soha ne is akart dolgozni, és nem is teszi: számára a Sztárban sztár ugyanis egy nagy buli! TV + Sztárok--Gyászol az X-Factor sztárja, Alexandra Burkehttp://www.life.hu/sztarok/20170830-gyaszol-az-x-factor-sztarja.htmlA brit X-Factor győztese fájó szavakkal búcsúzott édesanyjától, aki 53 éves korában távozott az élők sorából... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.