Pamela arra utasította Berkit, hogy hagyja el a TV2 stúdióját

Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamelának elege lett abból, hogy Berki lépten nyomon csak hátráltatja ezért felszólította, hogy hagyja el a stúdiót. 

A Drágám, add az életed! című vetélkedő történetében olyan dolog történt, amilyen még soha azelőtt. A műsor harmadik évadában minden szerdán fordított verseny lesz, vagyis a hölgyek mutatják meg a tudásukat, míg a pasik csak ülnek, és instruálnak majd.

Az első ilyen adás alkalmával Hódi Pamela nehéz feladat elé kényszerült, Berki pedig képtelen volt arra, hogy ne utasítsa Pamelát.

A sztáranyuka azonban nem tudott koncentrálni a folyamatosan belekotyogó Krisztián miatt, ezért azt kérte, hogy vigyék ki a műsorvezetőt a stúdióból:

Szakított Hódi Pamela és Berki Krisztián?

Világra szóló lakodalmat tervezett Berki Krisztián és Hódi Pamela, ám esküvőjük elmaradt. Úgy tűnik, hogy a holtomiglan holtodiglan helyett inkább szakítottak. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.