Keresztes Ildikó rémálom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég Lovagkereszttel kitüntetett Keresztes Ildikó a rémálom szerepét kapta meg az Álomutazó előadásban. Ildi elmondta, alapvetően is a gonoszt választotta volna, hiszen közelebb áll hozzá a karakterszerep. És hogy mivel piszkálják barátai, mióta megkapta legújabb kitüntetésé? A videóban ezt is elmondta.

Itt folytatja Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20170830-demcsak-zsuzsa-hamarosan-kepernyore-kerul.htmlDemcsák Zsuzsa néhány hónapja távozott a Tv2 Mokka című műsorának műsorvezetői székéből. Azóta nem igazán láthattuk képernyőn, ám néhány nap múlva ismét feltűnik: az Atv-n lesz látható. TV + SztárokOrigoSzakított a Barátok közt sztárja, Nagy Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20170830-szakitott-nagy-alexandra.htmlFájó dolgot osztott meg közösségi oldalán a szép szőke színésznő, Nagy Alexandra.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi fehérneműben főz - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170830-bodi-sylvi-bugyiban-foz-foto.htmlBódi Sylvi úgy tűnik nagyon büszke tökéletes testére, hiszen minden helyzetben szívesen megmutatja magát. Ezúttal a konyhában tette ezt.TV + Sztárok--Ganxsta Zolee így tűrte a beszólásokat az RTL Klub Roast című műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170830-ganxsta-zolee-igy-turte-a-beszolasokat.htmlAz RTL Klub új műsorában a sztárok egymást alázzák, ahol csak tudják, Ganxsta Zolee is megkapta a magáét. Saját bevallása szerint ezek a marások nem voltak veszélyesek, de ha valaki nem tetszene neki, simán rávágna. TV + Sztárok--Krausz Gábor séf szemet vetett a Séfek séfe egyik versenyzőjére!http://www.life.hu/sztarok/20170830-krausz-gabor-sef-szemet-vetett-a-sefek-sefe-egyik-versenyzojere.htmlKrausz Gábor és zsűritársai rendületlenül kóstolják a versenyzők ételeti a Séfek séfe című műsorban, de neki sikerült találnia valamit, mai nemcsak az ízlelőbimbóinak kellemes! Szemet vetett az egyik versenyzőre. TV + SztárokOrigoHajdú Péter az RTL Klub Roast műsorában mindenkit kiosztotthttp://www.life.hu/sztarok/20170830-hajdu-peter-mindenkit-kiosztott-az-rtl-klub-roast-musoraban.htmlHajdú Péter is kapott hideget-meleget az RTL Klub Roast című másorában, de ő sokkal jobban élvezte azt, amikor ő szólhatott be! TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.