Kiderült, miről szólt Diana utolsó telefonbeszélgetése

Forrás: AFP/Patrick Riviere -
Diana hercegné telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana halála előtti óráiban egy jó barátjával beszélgetett, méghozzá Richard Kay íróval, aki most felfedi, mit tartalmazott a telefonhívásuk.

Diana hercegnő 20 évvel ezelőtt hunyt el, de még most is érdekli az egész világot, hogy milyen volt a hercegnő. Az utolsó óráiban egy jó barátjával beszélgetett, méghozzá Richard Kay íróval. Ez pedig nem volt köztük egyedi eset, rengetegszer telefonáltak egymással. A nap minden szakában keresték egymást, utoljára pedig Diana hívta fel az írót.

Diana jó barátjával beszélt utoljára Forrás: AFP/Patrick Riviere
Diana hercegnőnek voltak még tervei Forrás: Getty Images/2007 Getty Images/Princess Diana Archive

Vilmos és Harry Diana haláláról beszéltek: nem értették, idegenek miért siratják őt


Diana hercegnő 20 évvel ezelőtt hunyt el, halál az egész világot megrázta, de természetesen főként a gyerekeit. Vilmos és Harry dokumentumfilmben beszéltek arról, hogyan fogadták a tömegek reakcióját: nem értették, miért siratja mindenki az anyjukat. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.