Istenes Bence és Csobot Adél a szex utáni képükről nyilatkozott

fotó Csobot Adél szex Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megosztotta a rajongókat Csobot Adél és Istenes Bence legutóbbi fotója, amit szex után készítettek. Az énekesnő szerint még nem lépték át a határt, egyes követők szerint viszont igen.

Előszeretettel engednek betekintést életükbe, de Csobt Adél és Istenes Bence rajongói közül sokan úgy gondolják, hogy ezúttal túl messzire ment a pár. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a szerelmesek egy szex után készült képet tettek közzé, ami sokaknak nem tetszett. Adél és Bence szerint viszont még nem lépték át a határt, hiszen a kérdéses fotón semmi nem látszik, csak a hozzáfűzött szöveg utal arra, mit csináltak a felvétel elkészülte előtt.

Istenes Bence és Csobot Adél szeretik megosztani az intim pillanatokat: ez például egy vasárnapi lazulás Forrás: Instagram/Istenes Bence

Fontosnak tartjuk, szeretjük megélni ezeket a pillanatokat, és jó másokkal megosztani.

Borsnak

Pucéran fotózta Csobot Adélt Istenes Bence - Fotó!

Istenes Bence meglehetősen intim fotót osztott meg a rajongókkal gyermekének anyjáról: Adél teljesen pucér a képen! Nézd meg a fotót itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.