Elképesztően szexi Gáspár Evelin: Fotó!

fotók Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző nagyon büszke a szép és okos lányára. Erről a közösségi oldalán is mesélt, sőt, fotót is posztolt Evelinről.

Ez már nem az első alkalom, hogy Gáspár Győző az idősebb lányáról fotókat oszt meg a közösségi oldalán. A kétgyermekes édesapa le sem tagadhatná, hogy milyen büszke Evelinre, aki nem csak szép, hanem egyre okosabb is az idő múlásával.

A dícséret mindenkinek jól esik, de a fiatal lány szerint Győző már át esett a ló másik oldalára. Ezt egyszer szóvá is tette egy kommentben: nem kímélte az édesapját.

Ám a showman ennek ellenére nemrég újból a falán büszkélkedett Evelinnel, aki hamarosan a tanulmányai végére ér: "Az én szépséges lányom!! aki utolsó éves az egyetemen és nagyon büszke vagyok rád sok sikert neked!"

Reméljük, hogy ezúttal Evelin is jó néven veszi az apja dícsérő szavait.

Gáspár Győző öngyilkossági kísérletéről vallott

Győzike feje fölött összecsaptak a hullámok. A NAV vizsgálódása és a gyógyszerfüggősége miatt elkeseredett lépésre szánta el magát, öngyilkosságot kísérelt meg: begyógyszerezve ült a volán mögé.

Király Viktor telefonját ellopta két gyönyörű nő!http://www.life.hu/sztarok/20170913-kiraly-viktor-telefonjat-ket-gyonyoru-no-lopta-el.htmlKirály Viktor a Sztárban sztár kulisszái mögött beszélgetett legemlékezetesebb nyári élményről kiderült, hogy kirabolta őt két gyönyörű nő! TV + SztárokOrigoIttas vezetésen kapták Nagy Lászlót, a magyar kézilabda-válogatott tagjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170913-ittas-vezetesen-kaptak-nagy-laszlot-a-magyar-kezist.htmlEgyre több sztárt kapnak ittas vezetésen, ezúttal a magyar kézilabda-válogatott sztárját, Nagy Lászlót fülelték le a rendőrök! TV + Sztárok--Német Kristóf és a Játékszín között rendeződhet a viszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20170913-rendezodhet-a-viszony-nemeth-kristof-es-a-jatekszin-kozott.htmlNémeth Kristóf otthagyta a Játékszín vezetői székét, de a megállapodás szerint a színházi darabokból nem távozott volna. A sajtóértesülések azonban arról szóltak, hogy a vezetőség lecserélte a színészt, nemrég leültek, hogy megbeszéljék a helyzetet. TV + Sztárok--Oszter Sándor megint elszundított a tárgyaláson http://www.life.hu/sztarok/20170913-elszunditott-a-targyalason-oszter-sandor.htmlÚjabb tárgyaláson vett részt tegnap Oszter Sándor, aki lassan már sportot űz abból, hogy a bíróságon szundikál. Nem is nézték jó szemmel a viselkedését. TV + SztárokOrigoIsmeretlen nővel tűnt fel Gerard Butler - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170913-levaltotta-baratnojet-gerard-butler.htmlPár nappal ezelőtt még volt barátnőjével látták együtt Gerard Butlert, most viszont már egy új ismeretlen hölgyet ölelget a világsztár. Ki lehet az új hölgy, akinek ilyen tökéletes alakja van és villámsebességgel hódította meg Butlert? TV + Sztárok--Vomberg Frigyes ki akar szállni a Séfek Séféből? http://www.life.hu/sztarok/20170913-vomberg-frigyes-ki-akar-szallni-a-sefek-sefebol.htmlEgyre feszültebb a hangulat a Séfek séfe konyhájában, már a tapasztalt séfek idegei sem bírják. Vomberg Frigyes például annyira kiakadt, hogy felkiáltott: "Befejeztem". TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.