Megsértődve távozott egy beszélgetős előadásról Rékasi Károly

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Színházak Éjszakáján történt az eset: Rékai megbántódott azon, hogy míg a József Attila Színház körül tülekedett a tömeg, addig az ő beszélgetős eseményére alig néhányan voltak kíváncsiak. Fogta magát és távozott.

A színész Verebes Istvánnal osztotta volna meg gondolatait egy élő talkshow keretein belül, ám ebből semmi sem lett. Rékasi Károly nagyon megbántódott azon, hogy kevesen voltak csak rá kíváncsiak, így néhány perccel a kezdés után állítólag elhagyta a helyszínt.

Rékasi Károly távozott egy beszélgetős műsorból Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Mostanában sokat hallgatom a Halott Pénz zenéjét az autóban, és nem is gondoltam volna, hogy ezekben a dalszövegekben mennyi igazság rejtőzik. Azt hallottam benne, hogy aki mindent elveszít, nullára érkezik, az mindent megtehet. Hasonló történt velem is. Épp ezért nem szolgálom ki azt a helyzetet, ami nincs, ezért elbúcsúzom, viszontlátásra" - mondta a Barátok köztsztárja, írta meg a Bors.

Verebes nem értette a kialakult helyzetett, a hírek szerint annyit mondott csak, hogy jobb, ha ő nem kommentálja a helyzetet a csípős nyelve miatt. Hiába próbálta több kolléga is maradásra bírni a sztárt, állítások szerint ő hátra se nézett és úgy távozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.