Gerard Piqué és Shakira nem szakítottak: a focista cáfolta a híreket

Forrás: Instagram/3gerardpique -
Shakira Gerard Piqué szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A spanyol újságok álltak elő a híreszteléssel, miszerint Shakira és Piqué nincsenek együtt. A pár egy darabig nem nyilatkozott arról, hogy az információk igazak-e, de a focista most cáfolt.

Újabb sztárpár szakított - Ezzel a címmel jelentek meg Shakira és Gerard Piqué kapcsolati válságáról szóló hírek. A spanyol lapok ugyanis tudni vélték, hogy a sztárpár már külön utakon jár dacára a két közös gyereküknek és annak, hogy látszólag semmilyen probléma nem történt köztük. Rengeteg rajongót szomorítottak el ezzel az információval, a pánikot pedig csak fokozta, hogy a pár sem cáfolta a híreket.

Mégsem szakított Shakira és Piqué? Forrás: Instagram/3gerardpique

Most viszont fellélegezhetnek a sztárpár követői, ugyanis Piqué végre nyilatkozott a híresztelésekről, és leszögezte, hogy nem szakítottak Shakirával. Az énekesnő azonban egyáltalán nem kommentálta az eseményeket, valószínűleg úgy érzi, nincsen rá szükség - írja a Tribalfootball.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.