Palvin Barbi és Neymar összemelegedtek?

Forrás: Victoria's Secret, L'Oréal Campaign -
Palvin Barbi Lewis Hamilton Neymar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotó került napvilágra, amelyen Palvin Barbi, Lewis Hamilton és Neymar látható. De a hírek szerint Barbi nem az exével, hanem a híres focistával távozott. 

A 25 éves focista oldalára került fel az a fotó, amelyen Palvin Barbi és Lewis Hamilton is szerepel. Jó hangulatban hülyéskedett a három híresség, de állítólag Barbi az éjszakáját Neymarral töltötte.

Bizonyára mindannyian emlékszünk még Hamilton és Palvin szerelmi románcára, így logikus lenne azt gondolni, hogy az exek újból összemelegedtek, de nem erről van szó. A hírek szerint ugyanis az autóversenyző egy kanadai modell társaságában érkezett a találkozóra, és vele is távozott.

Crazy Friends

Nj neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,

Míg Barbi Neymar lakásán kötött ki, ahonnan hajnal 5-kor távozott, smink nélkül, egy másik ruhában. Lesifotók is készültek a távozás pillanatáról, amelyeket itt tudsz megtekinteni. De vajon mi történt a zenésszel, akivel csókolózós képet töltött fel nemrég az Instagramjára?

Együtt vacsorázott Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs: Fotó!

Egy ideig azt hittük, hogy a szexi modell Lewis Hamilton mellett találja majd meg a boldogságot, hiszen a sztárokat számtalan alkalommal láthattuk együtt. Most azonban Dzsudzsák Balázzsal vacsorázott Barbival. A modell egy fotót is feltöltött az eseményről a közösségi oldalára, amelyen a testvére, és egy sármos férfi is látható.

Egy kocsmában sörözik fényes nappal Kiszel Tünde lánya, Donatellahttp://www.life.hu/sztarok/20170922-kiszel-tunde-lanya-fenyes-nappal-sorozik.htmlDöbbenetes videó került napvilágra Kiszel Tünde lányáról, aki mindössze 16 éves, de már literes korsóból issza a sört. TV + SztárokOrigoTom Cruise két ember haláláért felelős: filmje forgatásán vesztették életükethttp://www.life.hu/sztarok/20170922-tom-cruise-ket-ember-halalaert.htmlKét ember meghalt, egy ember pedig lebénult Tom Cruise egyik filmjének forgatásán. Családjaik beperelték az alkotókat, és az ítélet szerint Tom Cruise is felelős. TV + Sztárok--BB Évi hamarosan visszatérhet a való életbe?http://www.life.hu/sztarok/20170922-bb-evi-hamarosan-elhagyhatja-az-intezetet.htmlBB Évit egy pszichiátriai intézetben kezelik már hosszú ideje. Az egykor ünnepelt valóságshow szereplő mára csak árnyéka önmagának. Ám úgy tűnik, van fény az alagút végén... TV + Sztárok--Állítólag milliókat bukott az ATV Demcsák Zsuzsa ügye miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170922-demcsak-miatt-milliokat-bukott-az-atv.htmlDemcsák Zsuzsa néhány hét után távozott az ATV műsorvezetői székéből botrányosra sikeredett interjúja miatt. Állítólag közös megegyezéssel zárult a megbeszélés a vezetőség és a tévés között, ám a csatorna súlyos milliókat bukott... TV + SztárokOrigoVégre visszatér a színpadra Rékasi Károly http://www.life.hu/sztarok/20170921-rekasi-karoly-vegre-ismet-szinpadra-lephet.htmlKülönleges eseményről számolt be nemrég Pikali Gerda. Kiderült, hogy Rékasi Károly végre ismét színpadra állhat. TV + Sztárok--Radics Gigi keresztapja elhunythttp://www.life.hu/sztarok/20170921-meghalt-radics-gigi-keresztapja.htmlRadics Gigi nagy fájdalmáról számolt be Facebook-oldalán: elveszítette szeretett keresztapját, azt az embert, akinek sokat köszönhet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.