Palvin Barbi miatt kaphatott eltiltást Neymar

buli Palvin Barbara Neymar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Bari, Neymar és Lewis Hamilton hétfőn együtt buliztak Londonban, a Paris Saint-Germain focistája azonban drágán megfizetett, amiért szórakozni ment.

Neymar kimaradt a Paris Saint-Germain keretéből, biztosan nem lép pályára a Montpellier ellen - írja a Blikk. A csapat vezetőedzője, Unay Emery egyelőre hallgat az eltiltás okáról, de a spanyol sajtó tudja, hogy mi áll a háttérben: Párizsban nem járultak hozzá Neymar londoni kirándulásához, mert nem is tudtak arról, hogy utazni készül. Márpedig a fiatalok jól belehúztak, Palvin Barbi hajnalban távozott Neymar szállásáról, ahol pár órát biztosan kettesben töltöttek, Hamilton ugyanis már korábban lelépett.

Crazy Friends

Nj neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,



Palvin Barbi és Neymar összemelegedtek? http://www.life.hu/sztarok/20170922-ugy-tunik-palvin-barbi-es-neymar-osszemelegedtek.htmlElképesztő fotó került napvilágra, amelyen Palvin Barbi, Lewis Hamilton és Neymar látható. De a hírek szerint Barbi nem az exével, hanem a híres focistával távozott. TV + Sztárok--Palvin Barbi Neymarral szórakozott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170920-palvin-barbi-neymarral-szorakozott.htmlEgyre több világsztárral hozzák hírbe a magyar szépséget, most épp Neymarral mulatott. Vajon tényleg van valami köztük? TV + SztárokOrigoElképesztően kacér videót posztolt Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20170831-kacer-videot-posztolt-palvin-barbi.htmlMeglepő videót osztott meg közösségi oldalán Palvin Barbi. Szerintünk igazán senki sem érti... TV + Sztárok--Így csókolózik Palvin Barbi és Julian Perretta: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170815-romantikus-csok-palvin-barbi-es-julian-perretta-kozott.htmlPont került a titokzatos kérdésre: ez a férfi bizony jóval közelebb áll Palvin Barbihoz, mint az összes többi. TV + Sztárok--Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs titokban randiztakhttp://www.life.hu/sztarok/20170805-palvin-barbi-es-dzsudzsak-balazs-titkos-randija.htmlA közelmúltban röppent fel a hír: a magyar sztárfocista és a szupermodell között több van barátságnál. Ezt egyelőre nem erősítette meg egyik fél sem, ám újabb bizonyíték került napvilágra, ami kettejük románcáról árulkodik... TV + Sztárok--Palvin Barbi csókot nyomott leszbikus barátnője arcára: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170508-palvin-barbi-arcon-csokolta-leszbikus-baratnojet.htmlPalvin Barbi és leszbikus barátnője láthatóan nagyon jóban vannak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.