Puzsér Róbert elmondta véleményét Demcsák Zsuzsa botrányáról

Forrás: TV2, Viasat3 -
Demcsák Zsuzsa ATV Puzsér Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségtelen, hogy Demcsák Zsuzsa nagy port kavart az ominózus Szanyi-interjújával, aminek a vége az lett, hogy otthagyta az ATV-t. Sokan megszólaltak az üggyel kapcsolatban, többen a védelmükbe vették, de nem Puzsér Róbert. Ő is elmondta ugyanis a véleményét az esetről. Szerinte Zsuzsa távozása senkinek nem okoz érvágást.

Demcsák Zsuzsa sorsa nagy fordulatot vett, miután meglehetősen furcsa interjút készített Szanyi Tiborral. Megosztotta az országot az eset, és sokan szólaltak meg ezzel kapcsolatban: Sebestyén Balázs is elmondta a véleményét, de az ország legfőbb kritikusa, Puzsér Róbert egészen eddig hallgatott. Most azonban ő is megosztotta gondolatait az esetről a Facebookon.

Puzsér Róbert Demcsák Zsuzsáról: ,,Sosem az eszéért szerettem" Forrás: TV2, Viasat3

semmiféle űrt nem fog hagyni maga után – maradéktalanul pótolható lesz egy hasonlóan vonzó modellel, akit a helyére ültetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.