Tóth Vera így nézett ki 12 évvel ezelőtt: fotó!

Megasztár Tóth Vera átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera tényleg teljesen átalakult, főleg, ha nemcsak az utóbbi hónapokat nézzük. Több mint 10 évvel ezelőtt ő kísérte el testvérét a Megasztár válogatójára, az az igazán elképesztő, hogy azóta mennyit változott!

Tóth Vera egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy gyomor-bypass műtéten esett át. Az énekesnő régóta küzdött túlsúlyával, és ezt látta a legjobb megoldásnak. Azóta rengeteget fogyott a sztár, szinte hihetetlen átalakuláson ment keresztül főleg, ha azt nézzük, milyen volt több mint 10 évvel ezelőtt.

Forrás: Youtube, Instagram/Tóth Vera

Ő volt ugyanis az első Megasztár győztese, ezután pedig testvérét kísérte el a következő tehetségkutató válogatójára. Vera a kulisszák mögött izgult Gabiért és azért, hogy ő is bekerüljön a versenybe. Akkor még vörös hajjal és merőben más stílussal jelent meg az énekesnő, ehhez képest igazán elképesztő az átalakulása. A lényeg viszont az, hogy őt mindenhogy imádják a rajongói!

Így néztek ki a nagy énekesek, amikor elindultak a tehetségkutatóban


Rengeteg énekesnek indult el a pályafutása egy tehetségkutató segítségével, köztük Tóth Gabinak, vagy éppen Gáspár Lacinak. Ma már mind kiforrott egyéniségek, és megvan a saját stílusuk is, de amikor először léptek a zsűri elé meghallgatásra, még csak keresték önmagukat. Döbbenetes, hogy mennyit változtak az évek alatt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.